29 / 04 / 2024

Çorum OSB

Çorum OSB

Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 215 hektarlık ilave alanı 2017 yılında hizmete açılacak.

Çorum'da teşvikli yer tahsisi 2017'de bitecek!

Vali Necmeddin Kılıç, OSB Yönetim Kurulu Toplantısı’nda mevcut tevsis alanında tahsis edilebilecek parsel kalmadığını dile getirerek 215 hektarlık ikinci tevsii alanında altyapı çalışmalarının hızla sürdürüldüğü söyledi.

Çorum OSB'de icradan 3.5 milyon TL'ye fabrika!

Çorum Merkez'de Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika, Çorum 2. İcra Dairesi tarafından 11 Haziran 2015 günü 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Çorum OSB için yatırım daveti!

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Çorum OSB'de altyapı inşaat ihalesi 8 Haziran'da!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsisleri başladı!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti sanayi parsellerinin birim fiyatını belirledi ve Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsislerini başlattı.

Çorum'da 215 hektarlık OSB alanının imar planı onaylandı!

Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 215 hektarlık ilave alanı 2017 yılında hizmete açılacak.

Çorum Osmancık OSB'ye ödenek müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş çeşitli ziyaretler için Çorum’da bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştü.

Çorum Osmancık OSB için kamulaştırmalar başlıyor!

Osmancık Organize Sanayi Yönetim Kurulu toplantısında OSB süreciyle ilgili çalışmalar değerlendirildi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Hamza Karataş, kamulaştırma işlemiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Çorum Osmancık OSB yatırım programına alındı!

Osmancık Belediye Başkanı ve Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş, kuruluş süreci ve imar planları tamamlanan OSB’nin 2016 yatırım programına alındığını söyledi.

Çorum Osmancık OSB’nin imar planı onaylandı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde kurulan Organize Sanayi Bölgesinin imar planları Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı tarafından onaylandı. Hamza Karataş, imar planlarının onaylanması ile birlikte alt yapı sürecinin başlatılacağını belirtti.

Uğur Grup'tan Çorum OSB'ye 19.5 milyon TL'lik yeni tesis!

Uğur Grup, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde gıda işleme makinelerinin yanı sıra içecek ve tütün mamulleri işleme makinelerinin de imalatını yapacağı ve 19 milyon 500 bin TL’ye mal olacak yeni tesisin inşaatı devam ediyor.

Çorum OSB altyapı ihalesi 17 Eylül'de!

Çorum Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çorum OSB (II. Tevsii) alanına ait altyapı inşaat yapım işi ihale edilecek. 17 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek ihalede keşif bedeli 23 milyon 788 bin TL olarak belirlendi.

Çorum TOBB Lisesi Eylül'de açılacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşa edilen Endüstri Meslek Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlayacak.

Çorum OSB'de icradan 3.5 milyon TL'ye fabrika!

Çorum Merkez'de Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika, Çorum 2. İcra Dairesi tarafından 11 Haziran 2015 günü 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Çorum OSB Haberi

Çorum OSB

Organize sanayi bölgemizde, sanayiciler için gerekli elektrik, su, doğalgaz, kanalizasyon, yağmursuyu ve yol gibi her türlü sorunsuz altyapısı ile hizmet veriliyor. Bölge içinde sanayicilerin daha iyi şartlarda üretim yapabilmeleri için KOSGEB Merkez Müdürlüğü, TSE Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Telekom'un kurduğu müstakil telefon santrali hizmet veriyor. Ayrıca, Bölge Müdürlüğü İdare Binası'nda, Çorum TSO Temsilciliği'ne Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine irtibat ofisi tahsis edildi ve sanayicilere daha etkin ve verimli hizmet verilmesi amaçlandı. 


Ayrıca önümüzdeki yıllarda göz önüne alınarak, bölgemiz bitişi ve doğusunda bulunan yaklaşık 215 hektarlık alanın yer seçimi tamamlandı, imar planı onaylandı, parselasyon ve altyapı projeleri çalışmaları tamamlandı. Yol, yağmursuyu, atıksu ve içme suyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. Müteahit firmaya yer teslimi...