02 / 05 / 2024

Çorum Osmancık kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak

Çorum Osmancık kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın büyük ölçekli 15 ayrı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi arasında Osmancık yer alıyor. İşte Bakanlığın büyük ölçekli kentsel dönüşüm projeleri..

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Bizim Toptan’da toplu indirim başladı! 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 31 Ekim’e kadar alışveriş sepetini dolduracak indirimler başladı. Bu kapsamda, 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye Çaykur 2 kg siyah çay 277 TL’ye düştü. İşte 26 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Migros’ta Osmancık Pirinç 26 lira, sucuk tam 55 lira birden indirimde! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta pek çok ürününü indirimli fiyatlarla satmaya başlayan markette 2 kg Yayla Osmancık Pirinç 90,90 TL’den 26 TL indirime girerek 64,90 TL’ye, Sek Yarım Yağlı 1.500 gram yoğurt 44,95 TL’den 36,90 TL’ye kadar indi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Çorum Osmancık kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak Haberi

Çorum Osmancık kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak

Bakanlığın büyük ölçekli kentsel dönüşüm projeleri İstanbul Yenişehir Projesi, İstanbul Finans Merkezi, Diyarbakır Sur İçi Bölgesi Master Plan Çalışması, Ankara Demetevler Bölgesi Master Plan Çalışması, İzmir Karabağlar İlçesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Erzurum Yakutiye Ve Aziziye Kentsel Dönüşüm Projesi, Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi, Ankara Altındağ, Mamak, Çankaya Ve elmadağ İlçeleri Kentsel Dönüşüm Projeleri, Kütahya Merkez Ve Pazarlar İlçesi Kentsel Dönüşüm Projeleri, İstanbul Gaziosmanpaşa, Esenler, Beyoğlu, Küçükçekmece, Zeytinburnu, Pendik, Bağcılar Ve Kadıköy Kentsel Dönüşüm Projeleri, Adana Seyhan Ve Ceyhan İlçeleri Kentsel Dönüşüm Projeleri, Edirne Menzilahir Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa Yıldırım İlçesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile Çorum Osmancık Kentsel Dönüşüm Projesi olarak sıralanıyor.


 159 proje tamamlanacak


Cumhuriyetin yüzüncü yılında 6,5 milyon riskli konutun dönüşümünün sağlanmasını hedeflediklerini söyleyen Genel Müdür Vedad Gürgen, 2012 yılından...