27 / 05 / 2024

Çorum Osmancıkta Tabiat Parkı Projesi başladı

Çorum Osmancıkta Tabiat Parkı Projesi başladı

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçeyi güzelleştirmeye ve sosyal alanları yaygınlaştırmaya yönelik önemli projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Çorum'da arazi kavgası: 2 ölü!

Çorum'un Osmancık ilçesinde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada tüfekle vurulan baba ve oğlu yaşamını yitirdi...

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

Osmancık OSB’de arsa tahsisi başladı!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi için toplantı düzenlendi. Toplantıda arsa tahsislerine başlandı.

TOKİ Çorum 218 konut ihalesi bugün!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum Osmancık 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 218 konut ve 1 ticaret merkezi!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Osmancık'a 218 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum'da 218 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Osmancık projesi 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Çorum Osmancık 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Çorum Osmancık 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla....

Çorum Tatbikat Cami'nin temeli atıldı!

Çorum Osmancık'ta yer alan İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine inşa edilecek olan Tatbikat Cami'nin temeli atıldı.

Çorum Osmancıkta Tabiat Parkı Projesi başladı Haberi

Çorum Osmancıkta Tabiat Parkı Projesi başladı

Gemici mahallesinde inşa edilecek olan 11 bin metrekarelik tabiat parkının çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Karataş “Osmancık tarihi ve doğasıyla eşsiz bir şehir. Osmancık Belediyesi olarak şehrimizin bu güzelliğine yakışır çalışmalar yapıyoruz. Gemici Mahallesinde 11 dönümlük bir parkın çalışmalarına başladık. Gemici Tabiat Parkı olarak tasarlanan projede aile piknik alanları, oturma ve dinlenme alanları, kuğu ve ördeklerin yüzeceği yapay göletler, tavşan evleri gibi hayvan barınakları, kafeterya ve restoran, spor alanları ve çocuk oyun alanı yer alıyor” dedi.


BENZERİNE AZ RASTLANANAN BİR PROJE

Gemici Tabiat Parkının tasarım olarak bölgede ilk olacak bir proje olduğunu kaydeden Başkan Karataş “Proje yetişkin ağaçlar arasında eşsiz bir sosyal...