28 / 07 / 2024

Çorum Otogarı ihalesini kim kazandı

Çorum Otogarı ihalesini kim kazandı

31 Aralık tarihinde yapılan Otogar'daki işyeri kira ihalesine otobüs yazıhanelerinin teklif sunmamasını değerlendiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Bir kez daha ihaleye çıkacağız." dedi..

TOKİ'den bir şehre daha yeni konut projesi geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Çorum Laçin TOKİ projesinde 59 konut yer alacak.

TOKİ Çorum projesiyle sadece bu ilçeye 74 yeni konut geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çorumlulara 151 yeni konut müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. TOKİ Çorum projesinde toplam 151 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Çorum Dodurga'ya 158 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Dodurga 158 konut projesinin ihalesini 26 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Çorum Arasta sağlıklaştırma projesi için imzalar atıldı! 

Çorum’un tarihi dokusunu, ahilik kültürünü yaşatan Çöplü arastasının iyileştirilmesi için yapılan proje çizim ihalesini alın firma ile imzalar atıldı.

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi 4 Temmuz'da!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Mecitözü projesinin ihalesini 4 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Isparta'daki otogar ihalesini Atlas İnşaat kazandı!

'Isparta Belediyesi Şehirlerarası Terminal ve Yaşam Merkezi'nin 6 Mart'ta yapılan ihalesini Atlas İnşaat kazandı. Merkezin yaklaşık maliyeti 96 milyon 548 bin 889 lira 13 kuruş olarak açıklandı.

Çorum Gemici TOKİ Konutları'nda imzalar atıldı!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çorum’un Osmancık ilçesine yapılacak olan Gemici TOKİ Konutları ihalesini alan firma ile sözleşme imzalandı.

Çorum Osmancık'a şehirlerarası otobüs terminali müjdesi!

Çorum'un Osmancık İlçesi'de vatandaşların yıllardır en büyük beklentilerinden birisinin şehirlerarası otobüs terminali olduğunu belirten Başkan Karataş, terminal projesinin tamamlandığını ve kısa sürede yapım ihalesini gerçekleştireceklerini söyledi.

Çorum'un 15 bin kapasiteli yeni stadı 810 günde tamamlanacak!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan stadyumun yapım ihalesini kazanan İstanbul merkezli Çakır inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ile yapım sözleşmesi imzalandı. Stadyum 810 günde tamamlanacak.

Mersin Otogarı'nda fesih işlemi başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Otogarı işletme ihalesini alarak üç yıllık kira sözleşmesi düzenlediği Mersin Şimşek Grup'un sözleşmedeki hükümleri yerine getirmemesi nedeniyle kira sözleşmesinin fesih işlemlerini başlattı

Antalya Akseki Otogarı'nın ihalesi 19 Haziran'da!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki’de Otogar yapımı için start verdi. Büyükşehir, 19 Haziran’da yapım ihalesini yapacak. Projede bir de 22 yataklı otel olacak.

Çorum Otogarı ihalesi ikinci kez yapılacak!

31 Aralık tarihinde yapılan Otogar'daki işyeri kira ihalesine otobüs yazıhanelerinin teklif sunmamasını değerlendiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Bir kez daha ihaleye çıkacağız." dedi..

Çorum Otogarı ihalesini kim kazandı Haberi

Çorum Otogarı ihalesini kim kazandı

31 Aralık tarihinde yapılan Otogar'daki işyeri kira ihalesine otobüs yazıhanelerinin teklif sunmamasını değerlendiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Bir kez daha ihaleye çıkacağız. Fiyatlarda revizyon yapacağız. Ancak bu fiyat asla onların istediği gibi olmayacak. Gecekondudan çıkıp villaya yerleşeceksiniz ve gecekondu fiyatından ödeme yapacaksınız. Böyle bir şey asla söz konusu olamaz" dedi. 


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni Otogarın işyeri kira ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. 

31 Aralık tarihinde yapılan Otogar'daki işyeri kira ihalesine otobüs yazıhanelerinin teklif sunmamasını değerlendiren Külcü, "Bir kez daha ihaleye çıkacağız. Fiyatlarda revizyon yapacağız. Ancak bu fiyat asla onların istediği gibi olmayacak. Gecekondudan çıkıp villaya yerleşeceksiniz ve gecekondu fiyatından ödeme yapacaksınız. Böyle bir şey asla söz konusu olamaz" dedi. 

Terminal'in yapımının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Külcü, artık küçük rötuşlar yapıldığını ifade...