19 / 05 / 2024

Çorum Park cafe ihalesi

Çorum Park cafe ihalesi

Kültür Sitesi'nin yerine yapılan Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi. Belediye Meclis Salonu'nda Encümen huzurunda düzenlenen ihalenin başkanlığını Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi.

Çorum Kent Park, Millet Bahçesi oluyor!

Çorum Belediyesi tarafından 213 bin metrekarelik alana yaklaşık 50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kentpark, "Millet Bahçesi" olarak düzenlenecek.

Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı. Bin 600 metrekare alan üzerinde yapılan müze 3 milyon 500 bin liraya mal oldu.

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

TOKİ Çorum Slinkent Konutları'nda imar değişikliği!

Çorum Slinkent'te TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut için imar değişikliği yapıldı. İmar planında, sosyal kültürel tesis, cami, anaokulu, sağlık tesisi ve park alanları da yer alıyor.

Çorum Kentpark yıl sonunda tamamlanacak!

Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı son süret devam ederken Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi.

Çorum'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi, şehir içi trafiğinin düzenlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında şehrin ana arterleri arasında yer alan Gazi ve İnönü caddelerinde geçici park uygulaması geliyor.

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa Endülüs Park AVM'ye yeni mağazalar!

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun Endülüs Park'ta hizmet vermeye başladı.

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendiriyor!

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan Endülüs Park, mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun şimdi Endülüs Park’ta!

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Çorum Kent Park'ta betonarme inşaatın yüzde 95'i tamam!

Çorum Belediyesi'nin vizyon projesi Hıdırlık Peyzaj ve Kentpark'ta çalışmalar hızla devam ediyor. 30 Ağustos 2017 tarihinde tamamlanacak olan projede betonarme inşaatların yüzde 95'i tamamlandı.

Çorum Alya Park’ın temeli atıldı!

ALS İnşaat tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli atıldı. Çorum Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Çorum Gemici Tabiat Parkı'nda çalışmalar hızlandı!

Çorum Osmancık Belediyesi tarafından Gemici Mahallesinde 11 dönüm alan üzerine inşa edilen Gemici Tabiat Parkında çalışmalar hızlandırıldı.

Çorum Park cafe ihalesi Haberi

Çorum Park cafe ihalesi

 Kültür Sitesi'nin yerine yapılan Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi. Belediye Meclis Salonu'nda Encümen huzurunda düzenlenen ihalenin başkanlığını Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi. 


Belediye Meclis Üyesi İsmail Tekçam yaparken, üyeler Belediye Meclis Üyeleri Nahide Tekin ile Şükrü Gayı'dan oluştu. İhaleyi idareyi temsilen Yazı işleri Müdiirvekili Özgül Yılmazer, Mali Hizmetler Müdürvekili Rey ha Kuşçu İmar ve Şehir Müdürvekili Yüksel Poyraz takip etti. Mülkiyeti Çorum Belediyesi'ne ait Çorum Park'ta çay bahçesi, hızlı yemek, restoran ve kafeterya hizmetleri verilecek. 


150 bin liradan açılan ve açık artırma usulü yapılan ihaleye Çorum Park'ın müteahhiti Şen-Ka Dekorasyon İnşaat Emlak Gıda Tic. Ltd. Şti. katıldı. Bir yıllık kirası 150 bin lira bedelle açılan ihaleye 152 bin lira teklif verildi. İhale Başkanlık Makamı'nın onayına sunulacak. İhaleye...