27 / 04 / 2024

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.



Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.Başkan Külcü, çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin ve yüklenici firma yetkililerin den bilgi aldı.

2009 yılında göreve geldikleri günden itibaren kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarıyla Çorum’u yeşil içinde bir şehir haline getirdiklerini dile getiren Başkan Külcü, son 7 yılda 182 semt parkı ve 18 büyük parkı Çorum halkının hizmetine sunduklarını açıkladı. Yeşil alan ve park çalışmalarında en büyük projelerinin Kentpark projesi olduğunu vurgulayan Başkan Külcü, “Kentpark’taki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kentpark, tamamlandığında şehrimizdeki en büyük parkın yaklaşık 4 katı büyüklüğünde olacak. Yaklaşık 200 dönüm alan üzerinde inşa edilen parkta çay bahçeleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, çocuk Oyun alanları, çocuklar için trafik eğitim parkı, açık hava konser alanı, amfi tiyatro gibi eğlence, spor ve dinlence gibi çok amaçlı bölümler yer alacak. Çorum’un en büyük yeşil alanı olacak park ile birlikte şehrimiz her anlamda daha güzel bir görünüme kavuşacak. 2017 yılı sonunda Kentpark’ı hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi. Külcü, ziyaret sonunda park yapımında çalışan işçilerle sohbet ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Milliyet 




Geri Dön