18 / 05 / 2024

çorum projeleri 2015

çorum projeleri 2015

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, Çorum Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Cahit Bağcı, Alaca’ya yeni yapılacak yatırımları açıkladı. Bağcı yatırımların gerçekleştirileceği arazilerle ilgili de bilgi aldı.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

DSİ'den Çorum’a 30 proje!

Çorum'a 2003-2015 yılları arasında toplam 887 milyon liralık yatırım yapan DSİ'nin 2016 yılında yapılan harcamalarla birlikte yatırım tutarı 982 milyon liraya ulaştı. 2019 yılı sonuna kadar 4 adet baraj ve 26 adet gölet olmak üzere toplam 30 proje hayat bulacak.

Çorum'da FETÖ'nün gayrimenkulleri ucuza satıldı!

Çorum'da, FETÖ ile bağlantısı sebebiyle kayyum atanan iki şirket bünyesinde bulunan ve piyasa değeri yaklaşık 90 milyon lira olan gayrimenkullerin, 1 Kasım 2015'teki seçimlerin ardından yaklaşık 2 milyon 700 bin liraya 18 ay taksitle satıldığı belirlendi.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Muzaffer Külcü, Çorum'a prestij kazandıracak projeleri anlattı!

Çorum Belediyesi, yeni dönem projeleri içerisinde yer alan büyük projelerin temelini bir bir atıyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap emekli başvuruları!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap emekli başvuruları 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

TOKİ Çorum Merkez son başvuru günü!

TOKİ Çorum Merkez son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Ödemeleri 96, 108 veya 120 ay vade şeklinde yapılabilen projede 10 adet konut satışa çıkıyor.

TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Çorum Merkez'de yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede konut fiyatları 110 bin 746 TL'de başlıyor. Peki TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap son başvuru tarihi 30 Aralık 2015. Emekli kategorisinde 30 adet konutun satışa sunulduğu projede yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 240 ay vade uygulanıyor.

çorum projeleri 2015 Haberi

çorum projeleri 2015


AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, Çorum Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Cahit Bağcı, Alaca’ya yeni yapılacak yatırımları açıkladı.

Cumartesi günü Alaca’da incelemelerde bulunan Bağcı, yeni yatırımlarla ilgili ilçe halkını bilgilendirirken, yatırımların gerçekleştirileceği arazilerle ilgili de bilgi aldı.

Bağcı’ya Alaca ziyareti sırasında, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Belediye Başkan Vekili Secaattin Arklan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Polattaş, İl Genel Meclis Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, Alaca İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Karagöz, Ekrem Şahin, Alaca Gençlik Kolları Başkanı Emre Çağlar, Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadir Şimşek, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaş eşlik etti.

İlk olarak Alaca İlçe...