16 / 05 / 2024

çorum stad imza kampanyası

çorum stad imza kampanyası

Çorum'da yaşanılan stat ihalesinin ardından Batman'ın Şafak mahallesindeki 16 Mayıs şehir stadyumu ile Atatürk kapalı spor salonunun beton yığınına dönüştürülmemesi için semt sakinleri imza kampanyası başlattı.

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Çorum'un yeni stadı açılıyor!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hizmete açılacak.

Çorum'un yeni stadında çim serimi başladı!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen yeni statta sona yaklaşılıyor. 15 bin kişilik yeni statta yerli çimin serilmesine başlandı.

Çorum Stadı millet bahçesi mi olacak?

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Çorum Stadı ligin ikinci yarısında açılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, inşaatı süren yeni şehir stadyumundaki inşaat çalışmalarını inceledi.

İzmir'in 3 stadı Şubat 2019'da tamam!

İzmir, düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünde yeni yatırıma imza attı. Kentte, Başbakan Binali Yıldırım tarafından 3 yeni stadın temeli atıldı.

Çorum'da arsa payı karşılığı inşaat yaptırılacak!

Çorum Belediyesi tarafından Devane'yi daha modern bir yapıya kavuşturmak için çalışmalar başlatıldı. Belediye, kentsel dönüşümün önünü açacak bir işe imza atmak için kolları sıvadı.

Çorum Atletizm Stadı'nın yüzde 60'ı tamam!

TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak yüzde 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak.

Çorum Yeni Şehir Stadı'nın yüzde 25 tamamlandı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan on beşbin kişilik yeni stadın yapımı hızla devam ediyor. İnşaatta temel bölümünün yüzde ellisi kaba inşaatında yüzde 25’i tamamlandı.

Çorum'un 15 bin kişi kapasiteli yeni stadında inşaat başladı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stad inşaatında çalışmalar sürüyor. Yapımcı firma Çakır İnşaat resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından yapım işine başladı.

Çorum Yeni Şehir Stadı 17 ayda tamamlanacak!

Çorum Belediyesi kaynakları ile yaptırılan yeni şehir stadının inşaatı başladı. 80 milyon liraya mal olması beklenen stadın inşaatı 17 ayda tamamlanacak.

Çorum'un 15 bin kapasiteli yeni stadı 810 günde tamamlanacak!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan stadyumun yapım ihalesini kazanan İstanbul merkezli Çakır inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ile yapım sözleşmesi imzalandı. Stadyum 810 günde tamamlanacak.

çorum stad imza kampanyası Haberi

çorum stad imza kampanyası

Çorum'da yaşanılan stat ihalesinin ardından Batman'ın Şafak mahallesindeki 16 Mayıs şehir stadyumu ile Atatürk kapalı spor salonunun beton yığınına dönüştürülmemesi için semt sakinleri imza kampanyası başlattı. 


STAD İÇİN İMZA KAMPANYASI 

Batman'ın Şafak Mahallesi başta olmak üzere Fatih, Bahçelievler, Cumhuriyet ve Şirinevler semt sakinleri, eski spor kompleksinin korunması için harekete geçti.

Toplu Konut İdaresi'ne verilen eski stadyum ve salonunun beton yığınına dönüştürülmesi halinde nefes alamayacaklarını belirten semt sakinleri; "Kent merkezinde tek spor kompleksi 16 Mayıs şehir stadyumu ile spor salonudur. Eğer bu alan da beton yığınına dönüştürülürse, mahallelerimizi terk etmekten başka alternatifimiz kalmayacak. Belediye'den de kampanyamıza destek bekliyoruz" dediler.


Çorum Tek Yıldız...