27 / 04 / 2024

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.



İspanya'nın dünyaca ünlü futbol kulübü Barcelona, ekonomik sıkıntılardan dolayı tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık dev stadı Camp Nou'nun ismini değiştirdi. Spotify ile 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzalayan Barcelona'nın 1957 yılında faaliyete giren Camp Nou Stadı'nın adı Spotify Camp Nou olarak değişecek. Spotify ismi ayrıca 2022-2023 sezonundan itibaren erkek ve kadın A futbol takımlarında formaların önünde yer alacak ve antrenman formalarında da kullanılacak. Barcelona, dijital müzik uygulama şirketi İsveç merkezli Spotify ile yapılan sponsorluk anlaşmasından kulübün kasasına ne kadar para gireceğini ise kamuoyu ile paylaşmadı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön