10 / 05 / 2024

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.



HER ANLAŞMA İÇİN 65 MİLYON EURO İDDİASI

Yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle UEFA tarafından finansal fair play uygulamasına tabi tutulan Barcelona'nın toplamda 1,3 milyar euroluk borcu bulunuyor ve bunun 389 milyon eurosunu sporcu maaşları oluşturuyor. Parasal kriz nedeniyle yıldız futbolcusu Lionel Messi'yi bile gözden çıkarmasıyla spor kamuoyunda depreme neden olan Barcelona, her ne kadar Spotify ile anlaşmanın detaylarını açıklamasa da İspanyol basını söz konusu rakamı ifşa etti. İspanya'nın önde gelen spor gazetesi Marca, kulübe yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberde, Barça'nın her anlaşma için 65 milyon euroluk kazanç elde edeceğini iddia etti. Joan Laporta'nın kulüp başkanlığını yaptığı Barcelona'nın Spotify ile yaptığı anlaşmanın yürürlüğe girmesi için Nisan ayı başındaki genel kurul toplantısında oylanıp kabul edilmesi gerekiyor.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön