04 / 05 / 2024

Çorum Stadı açıldı mı

Çorum Stadı açıldı mı

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, inşaatı süren yeni şehir stadyumundaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Senegal Stadı açıldı!

Senegal'de Türk şirketinin hayata geçirdiği 50 bin kişilik Senegal Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Tottenham Hotspur Stadium açıldı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı açıldı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri açıldı.

Eryaman Stadı açıldı!

Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapılarını açtı.

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Kocaeli Stadı açıldı!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup'ta yapılan Kocaelispor-Fatsa Belediyespor maçıyla kapılarını açtı

Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı. Bin 600 metrekare alan üzerinde yapılan müze 3 milyon 500 bin liraya mal oldu.

Muğla Ula Bölge Stadı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabörtlen Mahallesi’ne inşa edilen ve FIFA standartlarında olan bölge stadı hizmete açıldı.

Çorum Stadı açıldı mı Haberi

Çorum Stadı açıldı mı

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, yapımı devam eden yeni şehir stadyumda incelemeler yaptı. Çorum Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Gül, yeni stadyumla ilgili bilgi aldı.

Çevre yolu üzerinde yapımı süren ve etrafıyla birlikte 72 bin metrekarelik bir alana sahip 15 bin kişilik Yeni Stadyum inşaatı inceleme gezisine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve yapımı üstlenen firmanın müteahhitleri de katıldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, zemin alt yapısının bittiğini çim serme işleminin Eylül ayı içerisinde yapılacağını söyledi. Eylül ayının ortasından itibaren çimin serileceğini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, çimin oturmasının 2 aylık bir süre alacağını dile getirdi.

Çevre düzenlemesinin başladığını söyleyen Belediye Başkanı Zeki Gül “Belediye olarak şehrin gelişimine katkı sağlayan birçok eser kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Yeni stadyumumuz da bunlardan bir tanesi. Çelik...