18 / 05 / 2024

Çorum Stadı alanı

Çorum Stadı alanı

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

Çorum Belediyesi ticaret alanı satacak!

Çorum Belediyesi, Çepni Mahallesi'nde bulunan ticaret alanı olarak işaretli arsayı satışa sundu.

Çorum Stadı millet bahçesi mi olacak?

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Çorum Stadı ligin ikinci yarısında açılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, inşaatı süren yeni şehir stadyumundaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Eryaman Stadı’nın yüzde 20’si tamamlandı!

Ankara Eryaman Stadı'nın yüzde 20'lik kısmı tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eryaman'da yapımı devam eden stadyumun inşaat alanında, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Göztepe Stadı engellere rağmen inşa edilecek!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe Stadı'nın yapımında görev alan mimarlarla bir araya geldi. Sepil, imar planına itiraz eden Şehir Plancıları Odası'ndan aldıkları randevunun iptal edildiğini açıkladı.

TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Dodurga Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi sürüyor. Peki, TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?

Çorum Dodurga TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Çorum Dodurga'da yer alan konutlar için başvuru dönemi başlıyor. Projede yer alan konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Çorum Osmancık'ta kentsel dönüşüm imar planları askıda!

Çorum'un Osmancık ilçesinde riskli alan ilan edilen 160 hektar alanın kentsel dönüşüm projesi tamamlanarak askıya çıktı.

Çorum'a pazar yeri inşa edilecek!

Çorum'a Yeni Çarşamba Pazarı geliyor. Pazar yerinin hem geçici alanı hemde yeni yeri Belediye Meclisi'nde görüşülerek belli oldu.

Şenol Güneş Stadı'nda ilk maç yarın!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda eden bordo-mavililer, Şenol Güneş Kompleksi'nde yer alan yeni stadındaki ilk maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak

Çorum Stadı alanı Haberi

Çorum Stadı alanı

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunduklarını söyledi. 

Çorum Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, mevcut stadyumun yeri ile ilgili teklifte bulunduklarını belirten Ceylan, “Milletvekillerimiz ve belediye başkanımız ile yaptığımız istişare ile mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilmesi söz konusu. Bakanımız ile yaptığımız görüşmede yeni stat yapıldığında mevcut stadın Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi ile belediyemizin bakanlık adına oraya Millet Bahçesi yapması için bir teklif sunduk. Konuyu Bakanımız değerlendiriyor. Muhtemelen bir sonuç alacağız buradan” açıklamasında bulundu.

Alana konut yapılmayacağını belirten Ceylan; “Mevcut stadın yerine sadece yeşil alan park değil, konferans salonları, engelli eğitim merkezleri, kütüphanelerin olduğu bir sosyal alan düşünüyoruz. Şehrin geleceği bizim...