27 / 04 / 2024

Çorum stadyumu ne zaman tamamlanacak

Çorum stadyumu ne zaman tamamlanacak

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stad inşaatında çalışmalar sürüyor. Yapımcı firma Çakır İnşaat resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından yapım işine başladı.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Çorum'da Milli Eğitim'e arsa tahsis edildi!

Çorum İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi'ne bağlı arsayı okul inşaatı için arsa tahsis etti.

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Çorum Belediyesi 4 senede 250 arsa mı sattı?

Çorum Belediyesi'nin, 2018 yılı Sayıştay raporunda bir yılda yüzde 500 borçlandığı ortaya çıkmıştı. Toplam borcu 414 milyon 638 bin TL'ye ulaşan belediyenin 4 senede 250 tane arsa sattığı öne sürüldü...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Çorum Havalimanı ne zaman tamamlanacak?

Çorum Havalimanı'nın tamamlanma tarihine ve ile ne zaman demir yolu hattı yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sunat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Çorum Uğurludağ 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

TOKİ Çorum Kuruçay 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Çorum Kuruçay 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusununu yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 699 konut bulunuyor.

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

Çorum stadyumu ne zaman tamamlanacak Haberi

Çorum stadyumu ne zaman tamamlanacak

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stad inşaatında hummalı çalışma devam ediyor. Yapımcı firma Çakır İnşaat resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından yapım işine başladı.


Eski Vali Mustafa Yıldırım Spor Kompleksinin bulunduğu alana yapılacak olan 15 bin kişilik stadın yapım işini üstlenen firma vinçlerin kurum işlemiyle birlikte tribünlerin geleceği bölümlerde temez kazık yerleştirme işlemlerini sürdürüyor.

İşin tamamlanma sürecinin 810 gün olmasına karşın Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yüklenici firma yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonunda stadın 17 ay içinde bitirilerek hizmete açılması konusunda anlaştığı açıklanmıştı.

59 milyon lira bedelle ihale edilen stadın yapım işinin maliyetinin KDV ve sözleşmeden doğan farklarla birlikte 80 milyon liraya malolması bekleniyor. Stadın yapımının ardından aynı bölgeye düşünülen diğer tesislerinde yapımına başlanması bekleniyor.


Çorum...