26 / 07 / 2024

Çorum Stadyumu yıkım ihalesi 2015

Çorum Stadyumu yıkım ihalesi 2015

CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, mevcut stadyumun yerinin değiştirilmemesi gerektiğini hatta sporun yanında kültür ve sanat faaliyetlerinin de yapılacağı büyük bir kültür merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirtti.

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Çorum Aşağı Sanayi’de 17 iş yerinin yıkımına başlandı!

Çorum'da şehir içinde yer alan sanayi olma vasfını uzun zamandır kaybeden Aşağı Sanayi’de değişime başlandı. 17 iş yerinden oluşan alanda ilk etabın yıkımı bugün gerçekleşti.

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Bahçesi olacak' dediği Mersin'deki Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. 

Eski Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, eski Sakarya Atatürk Stadyumu’nun ‘Millet Bahçesi’ yapılacağı müjdesini vermesi sonrasında statta yıkım çalışmaları hızla başladı. 

Samsun eski 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım başladı!

Samsun'da Millet Bahçesi yapılması planlanan eski 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Çorum Sağlık Müdürlüğü binası yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı için Bakanlık'tan onay geldiğini açıkladı. Yıkımın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım başladı!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımına başlandı.Yıkım çalışmaları ve hafriyatın kaldırılması 3-4 ay sürecek.

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Sivas Eski 4 Eylül Stadyumu yıkım çalışmaları başladı!

Sivas eski 4 Eylül Stadyumu’nda yıkım çalışmaları başladı.

Çorum Stadyumu yıkım ihalesi 2015 Haberi

Çorum Stadyumu yıkım ihalesi 2015

CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, mevcut stadyumun yerinin değiştirilmemesi gerektiğini hatta sporun yanında kültür ve sanat faaliyetlerinin de yapılacağı büyük bir kültür merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirtti. 


Mevcut stadın yerine yaklaşık 2 bin konut yapılması tasarlanan kentin imar yapılanmasına ve coğrafi yapısına uygun olmayan bu projenin yaklaşık 30 yıl öncesinde bazı çevreler tarafından gündeme getirildiğini kaydeden Gürsel Yıldırım, "Duyarlı Çorum halkı tarafından tepki gösterildiği için uygulanamamıştır. Bu günlerde maddi kaynak sağlamak amacıyla belediye tarafından yeniden gündeme gelmiştir. Söz konusu yerde yapılacak böyle bir konut alanının başta stad çevresi, sokak, cadde ve mahallerde zaten var olan trafik yoğunluğu ile birlikte trafik ve otopark sorununun artarak Çorum'un büyük bir kesiminde daha da katlanarak devam edeceği bilinmektedir. Şu anda Çorum'da acil konut ihtiyacı...