30 / 04 / 2024

çorum Sungurlu Emniyet Müdürlüğü hizmet binası

çorum Sungurlu Emniyet Müdürlüğü hizmet binası

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımı planlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için Ankara-Samsun Yolu Masatlık Mevkiinde bulunan 7 bin 692 metrekare olan arsanın tahsisi yapıldı.

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Sungurlu T Tipi Kapalı Cezaevi'nin inşaatı hızlandı!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde inşaatı süren ceza infaz kurumunun yapımı hızla devam ediyor. İnşaatı 16 Haziran 2017'de başlayan cezaevinin 700 günde bitirilmesi planlanıyor.

Sungurlu OSB'de yatırımcıya bedelsiz arsa tahsisi!

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Sungurlu Kapalı Cezaevi'nin inşaatı tamamlandı!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ceza infaz kurumu inşaatı hızlı bir şekilde devam sürüyor. 

TOKİ'den Çorum'a 198 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Sungurlu'da 120 konut, Boğazkale'de ise 78 konut inşa edecek.

TOKİ Çorum Sungurlu'da 198 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan ve daha önce ihalesi iptal edilen Çorum Sungurlu Kapıkaya Mahallesi 198 konut projesinin ihalesi 27 Şubat'ta yapılacak.

Çorum'da arazi bedelleri ödenecek!

Çorum Sungurlu'nun Kırankışla Köyü'nde yapılması planlanan baraj projesinin arazi bedelleri ödendikten sonra başlanacağı açıklandı. Köy Muhtarı Oğuz Arpaz, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sungurlu Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun inşaatı sürüyor!

Çorum’un Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Çiftlik Köyünde yapımına başlanılan bin 200 kişilik T tipi, 400 kişilik Açık Ceza İnfaz Kurumu için devam eden inşaat çalışmalarını inceledi.

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Çorum Sungurlu Kapıkaya 120 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

TOKİ'nin Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesi'nde hayata geçirdiği 120 adet konut ihalesi 23 Şubat'ta yapılacak.

çorum Sungurlu Emniyet Müdürlüğü hizmet binası Haberi

çorum Sungurlu Emniyet Müdürlüğü hizmet binası

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımı planlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için arsanın tahsisi yapıldı.

Sunguroğlu Mahallesi Ankara-Samsun Yolu Masatlık Mevkiinde bulunan 7 bin 692 metrekare olan arsa ile ilgili olarak Sungurlu Belediyesi ile imar uygulaması, Sungurlu Kadastro Müdürlüğü ile gerekli aplikasyon uygulaması ve Sungurlu Mal Müdürlüğü ile de arsanın tahsis edilmesi için yapılan yazışmalar neticesinde arsa 2 yıllığına İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis edildi.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü aracılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü ile yazışmalar yapılarak tahsis edilen arsanın 2015 yatırım planına alınması talebinde bulunulduğu, arsanın yatırım planına alınması ile birlikte en kısa zamanda Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımına başlanacağı bildirildi.


Çorum...