12 / 05 / 2024

Çorum Sungurlu yol çalışmaları

Çorum Sungurlu yol çalışmaları

Çorum’un Sungurlu ilçesi Fatih Mahallesi Canat ve Ayvaz Sokaklarında Kilitli parke ve bordür çalışmaları başladı.

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Çorum'da yol ortasında kalan 'Yeşil Ev' yıkıldı!

Çorum'da belediye tarafından yeni açılan caddenin ortasındaki ve kamulaştırma davası sonucunda üç yıl boyunca yıkılamayan üç katlı evin, 3 milyon lira bedel ile kamulaştırılmasının ardından yıkımı için tören gerçekleşti.

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Çorum'da 3 katlı bina yol ortasında kaldı!

Çorum'da yapımı devam eden bağlantı yolunda, kamulaştırma bedeline itiraz nedeniyle davalık olan 3 katlı binanın büyük bölümü yol ortasında kaldı. Yolda kalan bina sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Sungurlu T Tipi Kapalı Cezaevi'nin inşaatı hızlandı!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde inşaatı süren ceza infaz kurumunun yapımı hızla devam ediyor. İnşaatı 16 Haziran 2017'de başlayan cezaevinin 700 günde bitirilmesi planlanıyor.

Sungurlu OSB'de yatırımcıya bedelsiz arsa tahsisi!

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Sungurlu Kapalı Cezaevi'nin inşaatı tamamlandı!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ceza infaz kurumu inşaatı hızlı bir şekilde devam sürüyor. 

TOKİ'den Çorum'a 198 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Sungurlu'da 120 konut, Boğazkale'de ise 78 konut inşa edecek.

TOKİ Çorum Sungurlu'da 198 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan ve daha önce ihalesi iptal edilen Çorum Sungurlu Kapıkaya Mahallesi 198 konut projesinin ihalesi 27 Şubat'ta yapılacak.

Çorum'da arazi bedelleri ödenecek!

Çorum Sungurlu'nun Kırankışla Köyü'nde yapılması planlanan baraj projesinin arazi bedelleri ödendikten sonra başlanacağı açıklandı. Köy Muhtarı Oğuz Arpaz, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çorum Sungurlu yol çalışmaları Haberi

Çorum Sungurlu yol çalışmaları

Fatih Mahallesi Canat ve Ayvaz Sokakta başlayan çalışmalar hakkında bilgi veren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yaz aylarında ilçenin dört bir köşesini şantiye haline getirdiklerini hatırlatarak yapılan çalışmalarda, yeşil alanların çoğaltılmasına, vatandaşa ulaşım kolaylığı sağlanmasına, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamlarına devam edebilmelerine yönelik ayrıntılara önem verdiklerini ifade etti.

Fatih Mahallesi Canat ve Ayvaz Sokakta 2 bin metrekare Kilitli parke ve bordür çalışmasının yapılacağını söyleyen Şahiner, "Bazen çok küçük detaylar büyük projelerin güzelliğini örtebiliyor. Bu nedenle; yaptığımız her hizmette en ince konulara kadar iniyoruz"...