02 / 05 / 2024

çorum teknokent binası

çorum teknokent binası

Çorum'a kurulması planlanan 6 milyon lira bütçeli Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin (Teknokent) hizmet binasının temeli atıldı. Ömer Arslan, okunan duanın ardından uzaktan kumandalı sistemle binanın temelini attı.

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

Çorum Merkez'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Gülalibey Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 11 milyon 252 bin 557 TL'ye satıyor...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Kastamonu Teknokent'in yeni binasının temeli atıldı! 

Kastamonu'da prefabrik binada hizmet veren Teknokent'in yeni binası için temeli atma işlemi gerçekleştirildi.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Çorum'da restore edilen tarihi karakol binası aile eğitim merkezi oldu!

Çorum'da 1890 yılında karakol binası olarak inşa edilen bina gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarıyla aile eğitim merkezi oldu...

AK Parti'nin Çorum'daki yeni binasına yıkım kararı!

Çorum'un Kadeş Barış Meydanı'nda AK Parti İl Başkanlığı'nın taşınması amacıyla hazırlanan yeni parti binasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Binanın yıkılmasına karar verildi.

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Balıkesir Teknokent binası Haziran 2019'da tamamlanacak!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Teknokent binasının inşaatını Haziran 2019'da tamamlayacak.

Çorum'da depreme dayanıksız okul binası yıkılacak!

Çorum'da, Milli Eğitim Bakanlığının yaptırdığı deprem incelemesi sonucu 17 derslikli okul için yıkım kararı verildi. 

Çorum Sağlık Müdürlüğü binası yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı için Bakanlık'tan onay geldiğini açıkladı. Yıkımın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Çorum'da 27 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Yaydiğin Köyü'nde yer alan fabrika binası 27 milyon 125 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

çorum teknokent binası Haberi

çorum teknokent binası

Çorum'a kurulması planlanan 6 milyon lira bütçeli Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nin (Teknokent) hizmet binasının temeli atıldı. 


Çorum Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Hacettepe Üniversitesinin teknik, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (OKA) mali destek sağladığı proje kapsamında, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösterecek Teknokent'in, hizmet binasının yapımı için düzenlenen temel atma törenine katılan Çorum Valisi Sabri Başköy, teknokentlerin önemine işaret etti.


Çorum'un, sahip olduğu sanayi potansiyeli ile Anadolu ve Orta Karadeniz'de öne çıkan bir kent olduğunu ifade eden Başköy, şunları kaydetti:


"Burada asıl amaç Çorum'un prestijini bir gömlek daha üste taşımaktır. Anadolu ve Orta Karadeniz'de sanayisiyle at başı olan Çorum'un, yükte hafif, pahada ağır ürünler üreterek, ülkemize katma değer sağlaması için teknokente sahip olmamız çok önemli. Tonlarca buğday satsak bile bir uçağın maliyetini karşılayamıyoruz....