06 / 05 / 2024

çorum toki 42 bin liralık ev

çorum toki 42 bin liralık ev

TOKİ tarafından Çorum Merkez'de bulunan 652 konutluk projede 4 adet konut alt gelir grubuna yönelik satışa çıkarılıyor. TOKİ Çorum Merkez alt gelir grubu kampanyasında konut almaya hak kazananlar evlerini hemen teslim alabilecekler...

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satılacak.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ 42 şehirde 182 adet konut satıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

TOKİ tarafından, 42 şehirde 182 adet konut satışa sunuluyor. Peki konutların fiyatları ne kadar? Hangi illerdeki konutlar satılıyor? İşte ayrıntılar...

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste!

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede toplam 50 adet daire bulunuyor.

TOKİ Çorum Dodurga başvuru tarihleri 2017!

Çorum Dodurga Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 42 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Çorum TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi Mayıs'ta!

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da emeklilere yönelik yapılacak olan konutlarla ilgili bilgiler verdi.

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

140 adet daireden meydana gelen Çorum Merkez Toki Devane projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, Çorum Merkez Toki Devane başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri!

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortak proje olarak inşa edilen Toki Alaca Evleri'nde 220 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri...

TOKİ Çorum Uğurludağ 100 konut ihalesi bugün!

TOKİ Çorum'un Uğurludağ ilçesinin Yeşildağ Mahallesi'nde 100 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi yaptıracak. Konut ve ticaret merkezi inşaat ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Uğurludağ'a 100 konut geliyor!

Çorum İli Uğurludağ İlçesi Yeşildağ Mahallesi 100 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Haziran saat 15:00'da gerçekleşecek.

Çorum Sungurlu 3. Etap TOKİ Konutları'nda başvurular başladı!

Çorum Sungurlu Kaymakamlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yürüttüğü 3.Etap Konut projesinin müracaatları başlıyor. Çorum Milletvekili Salim Uslu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Çorum Osmancık Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Çorum Osmancık'a inşaa edilecek olan TOKİ 2. Etap ihalesi dün yapıldı. Konu hakkında açıklamada bulunan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ''Projelerimiz planlandığı şekilde yapılmaya devam ediyor'' dedi.

çorum toki 42 bin liralık ev Haberi

çorum toki 42 bin liralık ev


TOKİ Çorum Merkez alt gelir grubu kampanyası! 42 bin TL'ye!


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum Merkez'de bulunan 652 konutluk projede 4 adet konut alt gelir grubuna yönelik satışa çıkarılıyor. Kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanaklı kampanyada başvurular 13 Ocak 2014 tarihinde başladı.


TOKİ Çorum Merkez alt gelir grubu kampanyası kapsamında müracaatlar 31 Mart 2014 tarihine kadar Ziraat 

Bankası'nın yetkili tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. TOKİ Çorum Merkez alt gelir grubu kampanyasında konut almaya hak kazananlar evlerini hemen teslim alabilecekler.


TOKİ Çorum Merkez alt gelir grubu kampanyasında satışa sunulan 4 daireden 3 tanesi 65 metrekare, 1 tanesi de 65 metrekareden meydana geliyor.


TOKİ Çorum Merkez alt gelir grubu fiyat!


TOKİ Çorum Merkez'de dar gelirliler için satılan bu konutların fiyatları 3...