28 / 04 / 2024

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satılacak.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 şehirdeki toplamda 462 arsayı açık artırmayla satışa çıkaracak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 1-2 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan açık artırmayla konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsalara peşin ya da yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olunabilecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsalar hangi illerde bulunuyor? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı arsaların fiyatları ne kadar? Söz konusu müzayede nerede ve nasıl yapılacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

TOKİ'NİN SATIŞA ÇIKARDIĞI ARSALAR NE KADAR?  

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, tahmin edilen bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 TL şeklinde olan yaklaşık olarak 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Mersin, Malatya, Aksaray, Ankara, Antalya, Osmaniye, Artvin, Samsun, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Sivas, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Manisa,  Muğla,  Rize, Sakarya,  Siirt, Tekirdağ, Van ve Yalova'da bulunuyor. Satışa çıkarılan toplam arsa sayısı 462 olarak belirlendi.

Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre, Antalya Demre'de yer alan  bir arsa kiralanacak.

Merakla beklenen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Hizmet Binası ve  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda yapılacak olan  müzayedeye internetten de "emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Söz konusu satışa ilişkin detaylı bilgiye "wwwtokigovtr" ile "emlakmuzayedecomtr" internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara  TOKİ  Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

TOKİ'den bu ile 226 konutluk yeni proje müjdesi! 


Geri Dön