03 / 05 / 2024

çorum toki konutları

çorum toki konutları

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Salim Uslu Çorum'da yapımı devam eden Devane 2. Etap ile Dodurga TOKİ Konutları’nın kur’a çekiminin 27 Ocak Cuma günü gerçekleştirileceğini belirtti.

TOKİ'den Çorum Karatay'a 500 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum'daki emekliler için planladığı 500 konutluk projenin Silmkent-Kuruçay mevkiinde hayata geçeceği öğrenildi.

Çorum'da TOKİ'nin emekli konutlarına yoğun talep!

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek yöneticileri ile görüşen Ceylan, TOKİ tarafından Çorum'a yaptırılacak olan konutlara ilişkin bilgi verdi.

TOKİ Çorum'daki projelerine hız verdi!

Çorum merkez ve ilçelerinde önemli projeler gerçekleştiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yürütülen projelere de hız kazandırdı.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Çorum Devane TOKİ Konutları'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Devane'de hayata geçirdiği 142 konutun yüzde 90'ı tamamlandı.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum’un Kargı İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçireceği 717 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.

TOKİ Çorum Slinkent Konutları'nda imar değişikliği!

Çorum Slinkent'te TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut için imar değişikliği yapıldı. İmar planında, sosyal kültürel tesis, cami, anaokulu, sağlık tesisi ve park alanları da yer alıyor.

Çorum TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi Mayıs'ta!

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da emeklilere yönelik yapılacak olan konutlarla ilgili bilgiler verdi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Çorum Osmancık'a yeni TOKİ konutları geliyor!

Osmancık ilçesinde inşaatı hızla yükselen Gemici TOKİ konutlarının ardından yeni projeler için çalışmaların başladığı bildirildi.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çorum Kargı Konutları kura yeri!

243 adet daireden oluşan TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Çorum Kargı Konutları kura yeri...

Çorum Kargı TOKİ Konutları kura yeri!

243 adet konuttan oluşan projede inşa çalışmaları 2013 yılında başladı. İşte Çorum Kargı TOKİ Konutları kura yeri...

Çorum Kargı TOKİ Konutları kurası ne zaman?

İnşaatına 2013 yılında başlandığı projede 243 adet daire mevcut. Peki Çorum Kargı TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı Konutları kura çekiliş yeri!

243 adet konutun kurasının yapılacağı projede kura çekilişine ücretini yatıran vatandaşlar katılabilecek. İşte TOKİ Çorum Kargı Konutları kura çekiliş yeri...

çorum toki konutları Haberi

çorum toki konutları

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Salim Uslu, yapımı devam eden Çorum Merkez Devane 2. Etap ile Dodurga TOKİ Konutları’nın kur’a çekiminin 27 Ocak Cuma günü gerçekleştirileceğini bildirdi.


Milletvekili Uslu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “TOKİ toplu konut projelerimiz hızla devam ediyor. Bu kapsamda Çorum Merkez’de yapımı devam eden 92 adet 2+1, 48 adet 4+1 konut projemiz ile Dodurga ilçemizde yapımı devam eden 78 adet 2+1 ve 20 adet 3+1 konut projemizin kura çekimini 27 Ocak Cuma günü gerçekleştireceğiz. 23,4 Milyon TL Yatırım Bedelli Devane TOKİ projemiz yüzde 39 inşaat seviyesine, 11,5 Milyon TL Yatırım Bedelli Dodurga TOKİ projemiz ise yüzde 84 inşaat seviyesine ulaşmıştır. Kuraları çekilecek toplam 240 konut projemiz için memleketimize yaklaşık 35 Milyon TL yatırım yapıyoruz. Hayırlı uğurlu...