08 / 05 / 2024

Çorum yatırım

Çorum yatırım

Çorum Belediyesi'nin 40 milyon TL'lik yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin yıl sonunda hizmete sunulması bekleniyor.

Çorum'a 58 milyon TL'lik yatırım sözü!

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ tarafından basın toplantısı düzenlendi. Karadağ, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın bölgede gerçekleştireceği 58 milyonluk yatırımla ilgili bilgi verdi.

Çorum demiryolu ile ihracatını milyar dolara çıkaracak!

Çorum Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum'a demiryolu yatırımı yapılmasıyla ihracatın katlanacağını söyledi...

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

Çorum'a 40 milyon TL'lik Kentpark yatırımı!

Çorum Belediyesi'nin 40 milyon TL'lik yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin yıl sonunda hizmete sunulması bekleniyor.

TOKİ Çorum’da 405 milyon TL yatırım yaptı!

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da çok sayıda yatırımının gerçekleştiği belirtildi. Karaca, toplam yatırım bedelinin 405 milyon lira olduğunu söyledi.

Çorum Osmancık'a 4 yeni yatırım müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla Kültür Evinde bir araya geldi. Karataş, 4 yeni yatırımın da müjdesini verdi.

Çorum Osmancık OSB yatırım programına alındı!

Osmancık Belediye Başkanı ve Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş, kuruluş süreci ve imar planları tamamlanan OSB’nin 2016 yatırım programına alındığını söyledi.

Çorum Osmancık'a 4 yeni yatırım!

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4 yeni yatırım ve ilçe merkezindeki doğalgaz şehir içi iletim hatları yapım işi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Sungurlu'ya 1.4 milyarlık yatırım yapıldı!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu. 12 yılda Sungurlu'nun faydalandığı bitirilen. devam eden ve başlatılan yatırım ve desteklemelerin toplam maliyetinin 1 milyar 492 milyon TL olduğunu açıkladı.

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Çorum yatırım Haberi

Çorum yatırım

Çorum Belediyesi'nin en büyük yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar hızla sürüyor. Hıdırlık mevkiinde yaklaşık 157 bin metrekare alan üzerinde çay bahçeleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, çocuklar için trafik eğitim parkı ve oyun alanları, açık hava konser alanı ve amfi tiyatro gibi eğlence, spor ve dinlence gibi çok amaçlı bölümler inşa edilecek. 


Kentpark’ın rekreasyon projesi için yurt içi ve yurt dışında incelemelerde de bulunuldu. Proje yıl sonunda hizmete sunulacak.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü açıklamasında “Kentpark’ımızda 3 bin 500 tane yetişmiş ağaç olacak. 200 bin adet çalı türü bitki dikeceğiz. Bu dikilen ağaç ve bitkiler 1 kaç yıl içerisinde Kentpark’ı rengârenk hale getirecek. Yeşille iç içe oluşturulan açık hava spor alanları ile herkesin tercih edeceği bir yer olacak. Ayrıca içerisinde Türkiye’nin en büyük biyolojik...