28 / 04 / 2024

Coşarlar Yapı nerede

Coşarlar Yapı nerede

Coşarlar Yapı Turizm Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ercan Coşar ve Özcan Coşar ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Esenler, Ninehatun Mahallesi, Davutpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Trabzon'un 'heyelan duyarlılık haritası' hazırlandı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Trabzon Müdürlüğü, eğimli coğrafi yapısı dolayısıyla yüzde 47'lik heyelan riski ile "yüksek ve çok yüksek risk" kategorisinde bulunan Trabzon için "heyelan duyarlılık haritası" hazırladı.

Kağıthane'de 122 çürük bina deprem gelmeden yıkıldı!

Tüm Marmara’yı etkileyen 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Coğrafi yapısı depremin yüksek tehdit oluşturduğu ilçeler arasında yer alan Kağıthane’de, yıkılması muhtemel çok sayıda bina depremden 2 ay önce ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yıkılmıştı.

Uçarlar Yapı'ya dolandırıcılık suçlaması!

Oyuncu Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı Uçarlar Yapı hakkında ‘dolandırıcılık’ suçlaması ile suç duyurusunda bulundu...

Karmod evler Rusya'da devremülk olarak kullanılacak!

Karmod Doğu Avrupa Koordinatörü Necmettin,"Rusya ağır kış koşullarının yaşandığı zor bir coğrafya. Yapı modelimizin verdiği avantajla teknik özelliklerimizi kolaylıkla zor iklim şartlarına uyumlu hale getirerek üretim gerçekleştirebiliyoruz" dedi...

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Alaattin Coşkun Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Coşkun Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Aralık 2017'de Alaattin Coşkun tarafından 500 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.

Ankara Çayyolu, Şentepe ve Kazan’a 3 itfaiye merkezi yapılıyor!

Ankara’nın gelişimi, coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan’da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

Ankara'ya üç yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor!

Başkent Ankara'nın mücavir alan sınırlarının genişlemesiyle, kentin coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan'da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

Coşarlar Yapı nerede Haberi

Coşarlar Yapı nerede

Coşarlar Yapı Turizm Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ercan Coşar ve Özcan Coşar ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Esenler, Ninehatun Mahallesi, Davutpaşa Caddesi'nde kuruldu. 


Coşarlar Yapı Turizm Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt ve hafriyat işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde...