11 / 05 / 2024

Coşkun Söyler Mimarlık iletişimi

Coşkun Söyler Mimarlık iletişimi

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Cos Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cos Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Adıgüzel ve Meral Coşkun ortaklığında kuruldu.

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Eftal Yalın Coşkun tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Trendy Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trendy Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Coşkun tarafından kuruldu.

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Güler tarafından kuruldu.

Durbay Otomotiv Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durbay Otomotiv Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 250 bin TL sermaye bedeli ile  Coşkun Durmuş tarafından kuruldu.

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kaya ve Nilufer Kaya ortaklığında kuruldu.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Söyler Mimarlık iletişimi Haberi

Coşkun Söyler Mimarlık iletişimi

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a) Yurt içinde ve yurt dışında konutlar, sosyal konutlar, işyerleri, ibadet yerleri, spor tesisleri, fabrika ve atölye binaları, istasyonlar, turistik tesisler, zirai tesisler, arazi tanzimi, plan, etüt, proje sanat yapıları demir yolları, tünel, baraj, sulama tesisleri, limanlar, kanallar, kuleler, kuyular, yollar, park ve bahçe inşaatı, enerji nakil hatları, yer altı hatlarının yapımı, montajı, madenlerin yer altı ve yer üstü ürünleri, tesis ve galeri yapımı, fabrika ve tesislerin komple yapımı ve montajı, onarımı, değişimi, dekorasyonunu yapmak ve yaptırmak. b) Her türlü arsa almak, ev ve işyeri inşasında...