28 / 04 / 2024

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 



Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a) Yurt içinde ve yurt dışında konutlar, sosyal konutlar, işyerleri, ibadet yerleri, spor tesisleri, fabrika ve atölye binaları, istasyonlar, turistik tesisler, zirai tesisler, arazi tanzimi, plan, etüt, proje sanat yapıları demir yolları, tünel, baraj, sulama tesisleri, limanlar, kanallar, kuleler, kuyular, yollar, park ve bahçe inşaatı, enerji nakil hatları, yer altı hatlarının yapımı, montajı, madenlerin yer altı ve yer üstü ürünleri, tesis ve galeri yapımı, fabrika ve tesislerin komple yapımı ve montajı, onarımı, değişimi, dekorasyonunu yapmak ve yaptırmak. b) Her türlü arsa almak, ev ve işyeri inşasında bulunmak, yurt içi ve yurt dışında ihalelere katılmak, kat karşılığı bina yapmak. c) Gayrimenkul konusunda her türlü taşınmaz alımı ve satımı yapmak. Konusu ile ilgili her türlü İnşaat malzemelerinin imalatını, ithalatını, ihracatını ve dâhili ticaretini yapmak. d) Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak e) Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. f) Konusu dahilinde her türlü mimarlık ve mühendislik faaliyetleri yapmak ve/veya yaptırmak. g) Konusu dahilinde elektrik, elektronik ve mekanik işleri yapmak, yaptırmak. h) Konusu ile ilgili her türlü acentelik, distribütörlük, franchise anlaşmaları yapmak, tanıtım, reklam ve lojistik hizmeti vermek. GIDA a) Buğday ve undan mamuller ile bilumum gıda maddeleri, zirai ve nebati mamuller, bakliyat ve benzeri kuru gıda maddelerinin, süt ve sütten mamul malları, yaş ve kuru meyvelerin, dondurulmuş gıdaların, nebati ve hayvani mamullerin, meyve ve sebzelerin, hazır yemek ve salçaların, şekerli şekersiz gıda maddeleri ile bilumum tarım ürünlerinin ve tüm gıda ürünlerinin imalatı, ithalatı ihracatı ve dâhili ticaretini yapmak. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanmasının toptan ve perakende olarak yapmak. Bunun için gerekli olan lokantalar, kafeler, çay bahçeleri ve mağazalar (Franchise dâhil) açmak ve işletmek. b) Konusu ile ilgili her türlü acentelik, distribütörlük, franchise anlaşmaları yapmak, tanıtım, reklam ve lojistik hizmeti vermek. OTOMOTİV SEKTÖRÜ a) Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b) Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. MADENCİLİK a) Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi


Geri Dön