20 / 07 / 2024

cosmos yatırım payları satılık

cosmos yatırım payları satılık

Güler Yatırım Holding A.Ş., iştiraki Cosmos Yatırım Holding A.Ş.'deki paylarımızın tamamının ve/veya bir kısmını satacağını açıkladı. konu ile ilgili Güler Yatırım'ın açıklaması şöyle...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

İş GYO'dan gayrimenkul yatırım fonuna 42,5 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına 42,5 milyon TL yatırım yapılmasına karar verildi. 

İş GYO'dan Manzara Adalar'la gayrimenkul yatırım fonuna 352.2 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına yatırım yapılmasına ve Kartal Manzara Adalar bünyesinde bulunan ofis ve ticari alanların, 352 milyon 215 bin TL üzerinden tescil ettirilmesi suretiyle ayni olarak ödenmesine karar verildi..

Yeşil Yatırım Holding'in payları Ana Pazar'da işlem görecek!

Yeşil Holding çatısı altında bulunan çeşitli şirketlere yatırım yapan halka açık bir şirket olan Yeşil Yatırım Holding A.Ş'nin payları, Ana Pazar’da işlem görecek.. 

Peker GYO ile Gedik Yatırım sözleşme imzaladı!

Peker GYO'nun payları Borsa'da işlem görmeye başladıktan sonra, Gedik Yatırım tarafından ortaklar hesabına fiyat istikrarını sağlamak amacıyla "Fiyat İstikrarını Sağlayıcılık İşlemleri" sözleşmesi imzalandı.

Metro Yatırım'dan Avrasya GYO paylarına ilişkin açıklama!

Metro Yatırım Menkul Değerler, Avrasya GYO paylarında likidite sağlayıcılığı kapsamında gerçekleştirilen işlemler hakkında açıklama yaptı.

Ata Yatırım Menkul'un Ata GYO'daki payları yüzde 41.72 sınırına ulaştı!

Ata Yatırım Menkul A.Ş. Kamuyu Bilgilendirme Platformunda 06/07/2015-06/07/2015 tarihleri arasında Ata GYO payları ile ilgili olarak özel durum açıklaması yayınladı.

Gedik Yatırım Ortaklığı yeni ünvan açıklaması!

Gedik Yatırım Holding A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Gedik Yatırım Ortaklığı A.Ş. (yeni unvanı Gedik Yatırım Holding A.Ş.) paylarının Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından alınmasını duyurdu...

Global Yatırım, GES Enerji'den pay verecek!

Global Yatırım Holding, GES Enerji'deki paylarının bir kısmının yıl sonuna kadar satışına karar verdi. Şirket yıl sonuna kadar satılmamış hisselerinin iptal edilmesini değerlendirmek üzere de çalışma başlattığını belirtti.

cosmos yatırım payları satılık Haberi

cosmos yatırım payları satılık


Güler Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle:


İştiraklerimizden, Cosmos Yatırım Holding A.Ş.'deki paylarımızın tamamının ve/veya bir kısmının Muhtemel alıcılara satışı konusunda görüşmelere başlanmıştır.


Bu konuda meydana gelecek gelişmeler ayrıca Kamuya açıklanacaktır. Saygı ile...