02 / 05 / 2024

Cosy White koleksiyonu

Cosy White koleksiyonu

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch, yeni duvar kağıdı koleksiyonu Cosy White ile beyazın sadeliğini samimi bir doğallıkla mekanlara taşıyor…

Çeşme'de White Boutique Hotel açıldı!

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.

Maslak Yapı Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu tanıttı!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde bulunduran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi..

Maslak Yapı, Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi. Koleksiyonun yakaladığı başarı Türk tasarımcılar için gurur kaynağı oldu.

Anjelika Akbar, Kelebek Angelic koleksiyonu için konser verecek!

Dünyaca ünlü piyanist Anjelika Akbar, Kelebek’in yeni koleksiyonu Angelic için özel konser veriyor. Kelebek, yılın iddialı koleksiyonu Angelic’i, Anjelika Akbar’ın mini konseriyle lanse edecek.

Crate and Barrel 2015 Bahar Koleksiyonu'nu tanıttı!

Crate and Barrel, canlı renklerle farklı materyal ve tarzları birleştirdiği 2015 Bahar Koleksiyonu ile baharın coşkusunu evinize taşıyor..

Kelebek Mobilya yeni koleksiyonu Angelic'i tanıttı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, ahşabın özünü hissettiren eskitme meşe yüzeye sahip ‘Angelic’ koleksiyonu ile mekanlarda doğal ve uyumlu bir atmosfer yaratıyor..

Ümraniye White Side Sitesi'nde icradan satılık 43 daire!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi'nden Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi'nde bulunan White Side Sitesi'ndeki 43 daire 16 milyon 356 bin TL'ye ihaleye çıkartılıyor.

1982 yılında Bahçeköy'de Canlı Ağaç Koleksiyonu Parkı açılmış!

1982 yılında Bahçeköy'de İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nce Canlı Ağaç Koleksiyonu Parkı açılmış. 4 kıtanın ağaçlarının bulunduğu park, 560 bin metrekarelik alanda kurulmuş ve 7 bin 500 cins ağaç varmış.

Çanakkale Seramik Maison koleksiyonu mekanlara şıklık katıyor!

Çanakkale Seramik, geleneksel motifleri yeniden yorumlayarak hayata geçirdiği ‘ Maison ’ koleksiyonu ile mekanlara çarpıcı bir görsellik kazandırıyor. Çanakkale Seramik Maison koleksiyonu mekanlara da şıklık katıyor.

Seramiksan yeniliklere Terra koleksiyonu ile devam ediyor!

Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara farklı bir bakış açısı getiriyor. Seramiksan, vitrifiye ürünleriyle banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor

Studio Beam'den Slims aydınlatma koleksiyonu!

Metal malzemelerin lazer kesim teknolojisi kullanılarak şekillendirildiği bu koleksiyon; kırmızı, sarı, yeşil, siyah ve beyaz renkli sarkıt ve lambaderden oluşuyor. Studio Beam'den Slims aydınlatma koleksiyonu...

Ege Seramik Autumn koleksiyonu uyumu kolay yakalıyor!

Ege Seramik Autumn koleksiyonu uyumu kolay yakalıyor. Autumn koleksiyonu ile mekanları baştan yaratan Ege Seramik, yaşam alanlarında diğer eşyalarla uyumu kolayca yakalamak isteyenler için Magma serisini öneriyor.

Cosy White koleksiyonu Haberi

Cosy White koleksiyonu


HannaHome’un temsilcisi olduğu duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markası, dekorasyonda özellikle mobilya ve aksesuarlarda son zamanların vazgeçilmezi olan, sadelik ve doğallık ile özdeşleşmiş beyaz rengini yeni koleksiyonu Cosy White ile yeniden yorumladı. Koleksiyonda farklı ton ve desenlerle işlenen duvar kağıtlarında beyaz, mesafeli karakterinden uzaklaşıyor ve sadeliği samimi bir doğallıkla mekanlara taşıyor. 


Beyaz, krem, inci, şampanya, açık gri ve bej gibi farklı renk tonlarının bir arada kullanıldığı desenleri ile Cosy White koleksiyonu, ışık ve gölge oyunlarına elverişli bir fon oluştururken, duvarlara doğal bir ışıltı katıyor. Su bazlı akrilik köpüğün kullanımı ile 3 boyut etkileri verilen ve %100 elyaf olan koleksiyondaki duvar kağıtları, angora, kaşmir ve ipekten ilham alan yumuşak dokuları ile öne çıkıyor.


Yapraklar, dallar ve kuşlar gibi doğal yaşamın izlerini taşıyan...