01 / 05 / 2024

Çotanak Arena ihalesi ne zaman

Çotanak Arena ihalesi ne zaman

Türk-Amerikan Giresunlu İşadamları Asamblesi Derneğinin davetlisi olarak Amerika’da temaslarda bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Çotanak Arena, yaşamın da merkezi olacak!

Giresun'da 120 bin metrekare alana inşa edilen Çotanak Arena Stadı, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağazadan oluşan kompleks, sporun yanında sosyal yaşama da hizmet verecek.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan: "Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile TOKİ arasında yapılan protokoller kapsamında spor tarihinin en büyük yatırımları yapılmaktadır" dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Çotanak Arena'nın ihalesi bugün!

Giresun'a yapılacak 20 bin kapasiteli Çotanak Arena Stadı ile bin kişilik olimpik yüzme havuzunun ihalesi bugün yapılacak.

Çotanak Arena ihalesi ne zaman Haberi

Çotanak Arena ihalesi ne zaman

Milletvekili Sabri Öztürk, “Çotanak Arena bu yılsonu itibarıyla ihaleye çıkacaktı. Projede ufak tefek değişiklikler oldu. Son aşamasına gelindi bir-iki ay içerisinde ihalesi yapılacak” dedi.

Öztürk, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “Giresun’a çok nefis ve güzel bir stadyum kazandıracağız. TOKİ ile sözleşmesi ve protokolü tüm anlaşmalar sağlandı. Karşılıklı görüşmeler ve anlaşmalar sağlanmış durumda.

Giresunlulara verdiğimiz sözümüzü kısa sürede yerine getireceğiz. Yeni yapılacak Çotanak Arena Giresun’a büyük ivme katacaktır. Vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getiriyoruz.”



Giresun...