09 / 05 / 2024

Country Life Residence Kemerburgaz teslimleri

Country Life Residence Kemerburgaz teslimleri

Country Life fiyat listesi 420 bin liradan başlayarak 750 bin liraya kadar değişerek yükseliyor. Kemerburgaz Göktürk'te yükselen Country Life Residence'ta konut teslimleri hemen yapılıyor...

Önay Life Residence satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 800 TL!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in deneyimlerini birleştirerek kurdukları ÖNTU Yatırım Ortaklığı, İstanbul’un en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beylikdüzü-Esenyurt’ta Önay Life Residence projesine başlıyor.

Önay Life Residence basın toplantısı 27 Nisan'a ertelendi!

Önay Life Residence, Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin basın toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba Günü saat 09:30'da Raffles Otel'de gerçekleşecek.

Önay Life Residence basın toplantısı 5 Mayıs'ta!

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği projeleriyle adından sıkça söz ettiren Önay Grup, Tuna Ev-Ofis ile oluşturduğu ÖNTU ortaklığıyla Esenyurt'un Beylikdüzü sınırında Önay Life Residence projesine başlıyor.

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Fikirtepe Brooklyn Life Residence!

Fikirtepe Brooklyn Life Residence projesi 431 adet daire ve 14 adet ticari birimden meydana geliyor. Fikirtepe Brooklyn Life Residence projesi Pana Yapı imzasını taşıyor...

Brooklyn Life Residence Kadıköy!

Brooklyn Life Residence Kadıköy projesinde 431 adet daire ve 14 adet ticari ünite yer alıyor. Brooklyn Life Residence projesinde teslimler Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Alya Life Residence start aldı!

Fikirtepe'de Ekşioğlu İnşaat Alya Life Residence projesine start verdi. "Toplam 214 daire ve 6 kat otoparktan oluşan projemizde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri bulunuyor.

Fikirtepe'de Alya Life Residence projesine başlandı!

Fikirtepe'de Ekşioğlu İnşaat Alya Life Residence projesine start verdi. Ekşioğlu Yapı Genel Müdürü Pınar Sıvacı inşaat ruhsatını Eylül ayında aldıkları Alya Life Residence projesinde tapularını müşterilerine verdiklerini söyledi.

Alya Life Residence'ta yüzde 10 indirim!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Alya Life Residence projesinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Alya Life Residence avantajlı konumuyla dikkat çekiyor!

İstanbul Kadıköy'de Ekşioğlu Yapı tarafından inşa edilen Alya Life Residence projesi, E-5 ve köprü bağlantı yoluna yakın konumuyla avantaj sağlıyor. İşte yapımına başlanan projenin ayrıntıları...

Alya Life Residence lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje toplam 214 adet konuttan meydana gelecek. Alya Life Residence lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelecek olan proje Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Fikirtepe Alya Life Residence fiyat!

Lokasyon bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 11 dakika kadar uzalıkta bulunan projede 214 adet konut yer alıyor. Fikirtepe Alya Life Residence fiyat listesi kapsamında 490 bin TL'den başlıyor.

Country Life Residence Kemerburgaz teslimleri Haberi

Country Life Residence Kemerburgaz teslimleri


Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükselen Country Life Residence İstanbul Avrupa yakasında Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirildi. Country Life fiyat listesi 420 bin liradan başlıyor.


Country Life Residence Kemerburgaz teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Kemerburgaz Country Life Residence ödeme koşulları dahilinde banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.


Country Life Residence Beylikdüzü'nde 50 adet dükkan mevcut. 29 adet ofisin de bulunduğu Country Life Residence'ta 277 adet konut yer alıyor. Country Life Residence satış ofisi ile 444 70 77 telefon numarasından görüşme yapılıyor.


Çeşitli sosyal donatıların yer aldığı Keleşoğlu İnşaat Country Life Residence satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Country Life fiyat!


Country Life fiyat listesi kapsamında 1+1 dairelerin satışları 420 bin lira ile 480 bin lira, 2+1...