10 / 05 / 2024

Çözüm Kumbarası projesi

Çözüm Kumbarası projesi

Intel; Ashoka, Endeavor ve Galata İş Melekleri ( GBA ) işbirliği ile genç fikirleri desteklemeye yönelik yeni sosyal inovasyon projesi “Çözüm Kumbarası” nı hayata geçiriyor...

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

TOKİ Hatay Altınözü Karsu 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Hatay Altınözü Karsu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Hatay Altınözü Karsu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Hatay Altınözü Karsu 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Hatay Altınözü Karsu 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Haldız Grup Ankara projesi geliyor!

Mimarisi ile dikkat çeken Haldız Grup Ankara projesi 500 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

İtokent 2 projesi imarsız mı inşa ediliyor?

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş tarafından Urla Bademler’e inşa edilecek İTOKENT 2 Projesi imarsız mı inşa ediliyor?

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi!

Arena Mimarlık Mühendislik Gökyüzü Bahçeleri projesi Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor. Proje 175 daireden meydana geliyor.

Bartın-Kozcağız 1. Merhale Projesi için acele kamulaştırma!

2016 yılı yatırım programında yer alan “Bartın-Kozcağız 1. Merhale Projesi” kapsamındaki Kozcağız Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Üzüm İnşaat Meram'da dönüşüme giriyor!

2012 yılında sektöre giren ve 12 farklı projeye imza atan Üzüm İnşaat, Meram Kovanağzı’da gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yatırımlarını sürdürüyor.

360 Kurtköy projesi metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi!

360 Kurtköy projesi, net-brüt metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi. Buna göre konut satışları net metrekare üzerinden yapılacak. Brüt metrekareye ise otopark ve sosyal alanlar dahil edilmeyecek

Modernnest Manisa'daki 1+1 daire eksikliğine çözüm olacak!

Tamamı 1+1’den oluşan Modernnest projesi, Manisa'nin gelişmekte olan bölgesi Güzelyurt Mahallesi'nde inşa ediliyor. Proje Manisa'daki 1+1 daire eksikliğine çözüm olacak.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Körfez Tüp Geçit Projesi, İzmir trafiğinin tek çözüm yolu!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş: "Bu yol bir nostalji yolu değildir, kilitlenen İzmir trafiğine çözüm yoludur" dedi.

Ergün Turan: İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

Çözüm Kumbarası projesi Haberi

Çözüm Kumbarası projesi



·         Çözüm Kumbarası, gençlere teknolojiyi kullanarak hayatı kolaylaştıran ve toplumsal fayda yaratan iş çözümleri        geliştirme fırsatı sunan bir platform olacak.

·         Intel; Ashoka, Endeavor ve Galata İş Melekleri (GBA) işbirliği ile çözümler hayata geçirilecek.


·         Proje, Türkiye’de gerçekleştirilen en kapsamlı sosyal inovasyon projesi olma özelliğini taşıyor.


·         Çözüm Kumbarası platformu ile Türkiye çapında yaklaşık 250 bin öğrenciye de ulaşılması, sosyal girişimcilik ve teknolojinin toplumsal fayda için kullanılması konularında farkındalık yaratılması hedefleniyor.



Türkiye’de gerçekleştirdiği farklı projelerle yıllardır gençlerin eğitimine ve gelişimine katkıda bulunan Intel, sosyal inovasyonu da dahil ederek bu alandaki çalışmalarına yeni bir boyut getiriyor. Intel; Ashoka, Endeavor ve Galata İş Melekleri (GBA) işbirliği...