17 / 05 / 2024

Çözümtek Yapı Laboratuvar İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi

Çözümtek Yapı Laboratuvar İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi

Çözümtek Yapı Laboratuvar İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Alper Yel, Hüseyin Altay Biçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da Ümraniye, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Kuruldu!

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Nurullah Tanhan tarafından kuruldu.

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Baş Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başgürboğa tarafından kuruldu.

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Başgürboğa tarafından kuruldu.

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Thor Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketic Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Okan Başgürboğa tarafından kuruldu.

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erkan Fidan tarafından kuruldu.

Gala Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Gala Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çakır tarafından kuruldu.

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kural tarafından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Demirelli ve Mustafa Demirelli ortaklığında kuruldu.

Çözümtek Yapı Laboratuvar İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Çözümtek Yapı Laboratuvar İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi
Çözümtek Yapı Laboratuvar İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Alper Yel, Hüseyin Altay Biçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu. 


Çözümtek Yapı Laboratuvar İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1A- Asfalt,beton,zemin,su,yapı malzemesi ve benzeri laboratuarlar ve şubelerini kurmak deneyler yapmak,raporlar vermek. A-Asfalt, zemin, beton ve yapı malzemeleri laboratuarı kurmak, beton kalitesini belirlemek amacıyla taze ve sertleşmiş betondan deneyler yapmak, B- Kalite kontrolü amacıyla özel ve tüzel kuruluşlar ve kişiler tarafından gönderilen inşaat ile kagir her türlü yapı malzemelerini (Taş, toprak, tuğla, kiremit, demir ahşap v.) ilgili standartlara ve şartnamelere göre muayene ve deneylerini yapmak. C-Beton üretiminde kullanılacak malzeme (Agrega,çimento, su katkı maddesi vb.) numuneleri üzerinde deneyler yaparak değişik kalitedeki betonlar için karışım oranlarını belirlemek. D- Her türlü zemin...