03 / 05 / 2024

CPM ERP

CPM ERP

Ticari faaliyetleri 1970’lere dayanan madencilik, tarım, yapı, uluslararası nakliye, gıda, orman ürünleri ve inşaat sektörlerinde hizmet veren Şenbaş Grup; CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu.

Eminevim'in iş süreçlerinde dijital dönem başladı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim,  iş yönetim süreçlerini yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijitale taşıdı.

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Fiba CPM, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek!

FİBA Grubu şirketi olan ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Property Management şirketi, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek.

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

Cpm Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Cpm Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Recep Rehlivan imzasıyla kuruldu.

Şenbaş Grup CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu!

Ticari faaliyetleri 1970’lere dayanan madencilik, tarım, yapı, uluslararası nakliye, gıda, orman ürünleri ve inşaat sektörlerinde hizmet veren Şenbaş Grup; CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu.

ERP Europe Gayrimenkul ve Proje Geliştirme İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERP Europe Gayrimenkul ve Proje Geliştirme İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

İklimlendirme cihazlarına enerji verimliliği şartı geliyor!

İklimlendirme sektöründe tasarrufu ve verimliliği ön plana çıkaracak olan ErP sistemli ürünler 2015’ te Avrupa’ da, 2017’ de ise Türkiye’de piyasaya girmesi planlanıyor. İklimlendirme cihazlarına enerji verimliliği şartı geliyor.

İnşaat ve Taahhüt Firmaları için ERP ve Döküman Yönetimi semineri 17 Nisan'da!

İstanbul'da İnşaat ve Taahhüt Firmaları'nın üst düzey yetkililerinin katılacağı, İnşaat ve Taahhüt Firmaları için ERP ve Döküman Yönetimi konulu seminerimiz, 17 Nisan 2014 tarihinde, İstanbul Sheraton Hotel'de gerçekleştirilecek...

ERP Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ERP Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Erpolat tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Eyüp, Göktürk, Mesa Kemerburgaz Sitesi'nde kuruldu.

Uyumsoft, e-fatura entegratörü oldu!

Uyumsoft, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, entegratör firma olarak onaylanan ilk ve tek ERP firmasıdır. Uyumsoft, e-fatura entegratörü oldu. e-faturaya başvuru süresi için son 30 gün kaldı...

Maltepe bölgesinin havadan genel görüntüleri!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe www.havadanemlakvideo.cpm ekibi tarafından görüntülendi

Platform Merter Rezidans'ın havadan yeni görüntüleri!

Erpğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik iştirakiyle hayata geçirilen Platform Merter www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

CPM ERP Haberi

CPM ERP


Ticari faaliyetleri 1970’lere dayanan madencilik, tarım, yapı, uluslararası nakliye, gıda, orman ürünleri ve inşaat sektörlerinde hizmet veren Şenbaş Grup; CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu. Şirketlerde verimliliği yükseltmek, kayıp, kargaşaya, iletişim ve koordinasyon sorunlarına son vermek, tüm iş süreçlerini etkin şekilde yönetmek isteyenlerin tercihi olan CPM ERP; 500 kişiyi istihdam eden Şenbaş Grup’un gücüne güç kattı.


Uluslararası standartlarda geliştirilen CPM ERP, riskleri ve zaman kayıplarını kontrol altına alarak şirketlere yüzde 25’i bulan kârlılık ve verimlilik sağlıyor. Bir sistem ve düzen yaratarak hata ve riskleri minimuma indiriyor. CPM Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut, “Kurulduğu günden bugüne hizmet verdiği her sektörde başarılara imza atan, yarattığı istihdam sayısıy ile büyük bir aile olma başarısını gösteren Şenbaş Grup’un CPM Yazılım’ı tercih etmesi bizleri gururlandırdı.”...