04 / 05 / 2024

Crate serisi

Crate serisi

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

Kale, Crate serisiyle banyolara doğallık katıyor!

Yalın ve fonksiyonel tasarımlarını ahşap yüzeyle buluşturan Kale, bu yaklaşımla geliştirdiği ‘Crate’ serisi ile banyolara doğallık katıyor.

Crate and Barrel'dan Ankara'ya mağaza!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Türkiye'deki dördüncü, Ankara'daki ilk mağazasını Next Level AVM'de hizmete açtı.

Crate and Barrel Ankara'daki ilk mağazasını açtı!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının ardından dördüncü mağazasını Ankara Next Level AVM'de açtı.

Seramiksan'dan Beyoğlu serisi!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

Crate and Barrel Ankara'da açılıyor!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, İstanbul'da Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının ardından Türkiye'deki dördüncü mağazasmı, yarın Ankara Next Level AVM'de açacak.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

VİKO'dan ULTIMA Serisi!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Crate and Barrel, Türkiye’de büyüme kararı aldı!

Crate&Barrel Türkiye’de büyüme kararı aldı. Markanın kurucusu Gordon Segal, “Türkiye operasyonundan memnunuz. İstanbul cazibesi olan bir şehir, dünya metropolleri arasında. 2018’de mağaza sayımız 7 olacak” dedi.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

İtalyan ISVEA Sott’Aqua Serisi ile huzuru banyoya taşıyor!

İtalyan ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan aldığı Sott’Aqua Serisi ile su altı dünyasının gizemini ve huzurunu banyolara taşıyor. "Doğaya Dönüş" temalı seride, Soffice ve Marino olmak üzere her zevke hitap edecek iki farklı seçenek bulunuyor.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Crate serisi Haberi

Crate serisi

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, estetik ve işlevsellik üzerine kurguladığı banyo serilerini dünya pazarına sunmaya devam ediyor. İtalya’da düzenlenen uluslararası tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”e ‘Banyo Ürünleri’ kategorisinde katılan Kale’nin, Artful Tasarım Ofisi ile birlikte hayata geçirdiği Crate serisi ‘Silver A’ Design Award 2015’i kazandı.  


Aldığımız prestijli ödüller bizi motive ediyor


Kale’nin uluslararası alanda önemli bir başarıya daha imza attığını belirten Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Aldığımız prestijli ödüller, daha yenilikçi ve özgün ürünleri hayata geçirmek konusunda bizi motive ediyor. Kale olarak A’ Design Award 2014’te 2, 2013’te de 4 ödül birden alarak, tasarım alanındaki gücümüzü uluslararası platformlarda tescillediğimizi düşünüyorum. Yine 2013’te dünyanın en köklü tasarım ödüllerinden iF Product Design Award’dan 2...