19 / 05 / 2024

Creative Young Entrepreneur Award

Creative Young Entrepreneur Award

Türkiye’ nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması JCI Kadıköy Şubesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor...

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da Fulya Sakin tarafından kuruldu.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Creative İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creative İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Batuhan Güner tarafından kuruldu.

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  Messaoud Reıdha Merazga tarafından kuruldu.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Tiffany Offices projesinin reklam ajansı Beyaz Creative oldu!

Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde hayata geçirilen Tiffany Offices projesinin reklam ajansı İstanbul merkezli Beyaz Creative oldu...

Creative Busıness Elektoteknik Cihazları İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Creative Busıness Elektoteknik Cihazları İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Creative Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creative Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hjaıj ve Osama Harboub ortaklığında kuruldu.

Creative Young Entrepreneur Award Haberi

Creative Young Entrepreneur Award


Türkiye’nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması JCI Kadıköy Şubesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor.

CYEA 2013 kapsamında Avrupa’nın önde gelen girişimcilik yarışmalarından Creative Business Cup da ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. CYEA ile girişimcilikteki yaratıcılığı ödüllendiren JCI, Creative Business Cup ile yaratıcı sektörlerdeki girişimciliği ödüllendiriyor olacak.

Creative Business Cup Türkiye bünyesinde seçilecek finalist, Global Girişimcilik Haftası’nın dünyadaki resmi etkinliklerinden olan ve Danimarka İş ve Büyüme Bakanlığı tarafından düzenlenen Creative Business Cup’ta ülkemizi temsil edecek. 

CYEA finalistlerinin ve Creative Business Cup Türkiye birincisinin açıklanacağı ödül törenimizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Girişimcilerimiz sizlerin desteği ile ulusal ve uluslar arası arenada başarılarına ivme...