07 / 05 / 2024

Creative Business Cup ilk kez Türkiye’de düzenleniyor!

Creative Business Cup ilk kez Türkiye’de düzenleniyor!

Türkiye’ nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması JCI Kadıköy Şubesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor...




Türkiye’nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması JCI Kadıköy Şubesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor.

 

CYEA 2013 kapsamında Avrupa’nın önde gelen girişimcilik yarışmalarından Creative Business Cup da ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. CYEA ile girişimcilikteki yaratıcılığı ödüllendiren JCI, Creative Business Cup ile yaratıcı sektörlerdeki girişimciliği ödüllendiriyor olacak.

 

Creative Business Cup Türkiye bünyesinde seçilecek finalist, Global Girişimcilik Haftası’nın dünyadaki resmi etkinliklerinden olan ve Danimarka İş ve Büyüme Bakanlığı tarafından düzenlenen Creative Business Cup’ta ülkemizi temsil edecek. 

 

CYEA finalistlerinin ve Creative Business Cup Türkiye birincisinin açıklanacağı ödül törenimizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Girişimcilerimiz sizlerin desteği ile ulusal ve uluslar arası arenada başarılarına ivme kazandıracaklar.

 




Geri Dön