28 / 05 / 2024

Creative

Creative

Türkiye’ nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması JCI Kadıköy Şubesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor...

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da Fulya Sakin tarafından kuruldu.

Creative İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creative İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Batuhan Güner tarafından kuruldu.

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Skyline Creative Gayrimenkul İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  Messaoud Reıdha Merazga tarafından kuruldu.

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

Tiffany Offices projesinin reklam ajansı Beyaz Creative oldu!

Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde hayata geçirilen Tiffany Offices projesinin reklam ajansı İstanbul merkezli Beyaz Creative oldu...

Creative Busıness Elektoteknik Cihazları İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Creative Busıness Elektoteknik Cihazları İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Creative Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creative Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hjaıj ve Osama Harboub ortaklığında kuruldu.

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Mahall Bomonti İzmir'e tarihi reklam!

İzmir’in mazisine sahip çıkan, konut ve ofis projesi Mahall Bomonti İzmir için Cosmic Creative’in hazırladığı sıradışı kampanya yayına girdi.

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Alligator Boya ile geçmişin izleri geri geliyor!

Alligator Boya farklı bir dünya sunuyor. Creative Effect grubu sağlıklı boya ürünleriyle mekânlar için sıra dışı alternatifler yaratıyor

Akiş GYO ve Akbatı AVYM'ye toplam 15 ödül!

Her yıl yaratıcı alanlarda ödüllerin dağıtıldığı uluslararası Hermes Creative Awards’tan, Akiş GYO ‘’Yaşam Akademisi’’ projesi ile 4, Akbatı AVYM ise 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli projelerle 11 ödüle layık görüldü.

Creative Haberi

Creative


Türkiye’nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması JCI Kadıköy Şubesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştiriliyor.

CYEA 2013 kapsamında Avrupa’nın önde gelen girişimcilik yarışmalarından Creative Business Cup da ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. CYEA ile girişimcilikteki yaratıcılığı ödüllendiren JCI, Creative Business Cup ile yaratıcı sektörlerdeki girişimciliği ödüllendiriyor olacak.

Creative Business Cup Türkiye bünyesinde seçilecek finalist, Global Girişimcilik Haftası’nın dünyadaki resmi etkinliklerinden olan ve Danimarka İş ve Büyüme Bakanlığı tarafından düzenlenen Creative Business Cup’ta ülkemizi temsil edecek. 

CYEA finalistlerinin ve Creative Business Cup Türkiye birincisinin açıklanacağı ödül törenimizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Girişimcilerimiz sizlerin desteği ile ulusal ve uluslar arası arenada başarılarına ivme...