20 / 05 / 2024

Creavit ikili lavabo

Creavit ikili lavabo

Modern, şehirli ev düzenlerine uyum sağlayabilmek için küçülen metrekareleri, hane halkı için efektif ortak kullanım alanlarına çevirebilmeliyiz.

ŞOK’ta, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim!

​​​​​​​ŞOK’tan indirim konusunda ekim müjdesi geldi. Buna göre, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim fırsatı başladı. İşte 1 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Yapay zekâ destekli ve ikili pişirme özellikli Samsung NV7B7997AAA fırında son zamanların en düşük fiyatı!

Yapay zekânın artık hemen her alana nüfuz ettiği bugünlerde Samsung da hem yapay zekâ destekli ve hem de ikili pişirme özellikli fırının tanıttı. Resmen devrim niteliğinde görülen ve piyasaya damgasını vuran bu ürüne yönelik tüm detaylar ve teknik özellikleri de belli oldu.

Dolarla ilgili çarpıcı iddia! İkili kur sistemi başlıyor!

Halk TV'den Barış Soydan, Türkiye'nin ikili kura geçtiğini öne sürdü. Dövizini getiren ve kur korumalı mevduata geçen şirketlere piyasa fiyatından farklı seviyeden dolar satılacak.

Gram altın zirveye koşarken ikili senaryo! 2023 yılı altın tahmini şok etti! Altında bugün dananın kuyruğu kopacak

Ons altındaki yükselişe paralel olarak gram altın zirveye koşarken ikili senayon ortaya çıktı. 2023 yılı için tahminlerde bulunan analistler görenleri şok etti...

Vestel 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İkili alımlarda büyük fırsat! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Dayanıklı beyaz eşyanın adresi, Vestel’de bulaşık makinelerinde ikili alımlarda indirim fırsatı devam ediyor. Peki, Vestel 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vestel klimalarda ikili ürün alımına 750 TL indirim! Vestel klimaların 16 Eylül 2022 fiyat listesi 

Yaza veda ettiğimiz şu günlerde, Vestel klimalarda kampanya başlattı. Vestel ikili ürün alımına 750 TL indirim sağlıyor. İşte Vestel'in kampanyalı klima fiyatları

Kanal İstanbul için ikili formül!

Kanal İstanbul Projesi için ikili formül gündeme alındı. Hazırlanan rapora göre savaş gemileri boğazdan, ticaret gemileri ise Kanal İstanbul'dan geçecek.

Türkiye-Ukrayna ikili ticaret hacminin 20 milyar dolara ulaştırılması hedeflendi!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Hedefimiz Türkiye-Ukrayna ikili ticaret hacmimizi önce 10 milyar dolar sonra da 20 milyar dolara ulaştırmak." dedi.

Kadir Topbaş: Hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş, kendisiyle ilgili bir takım ithamların olduğunu belirterek, "Burada şu kadar yıl milyarlarca yatırım yapmış bir belediye olarak hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur" dedi.

Kocaeli Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü inşa ediyor.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

Creavit ikili lavabo Haberi

Creavit ikili lavabo

Creavit Dual, ikili lavabosu ile modern bir çözüm sunuyor.


Modern, şehirli ev düzenlerine uyum sağlayabilmek için küçülen metrekareleri, hane halkı için efektif ortak kullanım alanlarına çevirebilmeliyiz.


Creavit olarak Dual’i tasarlarken, iletişimden, birlikteliklerden, paylaşımdan kısacası insandan ilham aldık. Çift lavabosu sayesinde el-yüz yıkama ve diş fırçalama gibi ortak kullanıma uygun olan kişisel temizlik aktivitelerini birlikte yapabilmenize olanak sağlayan DUAL, birden çok bireyin ortak yaşam alanı olan evlerde banyonun daha kullanışlı hale gelmesine yardımcı oluyor.


120 cm’lik yavaş kapanır çekmeceli alt modülün sağladığı geniş saklama çözümüne ek olarak, aynı genişlikteki etajer ve dokunmatik LED aynası ile banyonuza modern bir dokunuş yaparken, mat beyaz rengiyle de dar banyolara, arzulanan ferahlığı...