15 / 05 / 2024

Creavit mobilya koleksiyonu

Creavit mobilya koleksiyonu

Beyaz erik saflığı ile cevizin asaleti Creavit Nice Banyo Mobilyası'nda buluşuyor. Zarif ve şık çizgileriyle öne çıkan bu takım banyolarınızın güzelliğine güzellik katıyor...

Casilda: Akdeniz ruhunun mobilyadaki adı!

Bütün tasarımlarını “Yaşamak isteyeceğiniz mekânlar” mottosunun ışığında gerçekleştiren İspanyol tasarımcı Ramón Esteve’nin, Talenti için tasarladığı yeni outdoor mobilya koleksiyonu Casilda, açık havada geçirilecek her anı lüks ve stilin büyülü dokunuşuyla eşsiz kılıyor.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Aldora Mobilya Bergamo Koltuk Takımı'yla görsel şölen!

Aldora Mobilya’nın, yeni koleksiyonu Bergamo Koltuk Takımı'nda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor.

Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis alanlarına pratik çözümler sunuyor!

Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor.

Kale, Icon Mini serisiyle şık ve esnek alternatifler sunuyor!

Yeni banyo mobilya koleksiyonu ‘Icon’ ile banyolarda zarif bir atmosfer yaratan Kale, küçük hacimli alanlar için hayata geçirdiği ‘Icon Mini’ serisiyle, son derece şık ve esnek kullanım alternatifleri sunuyor.

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

İde Mobilya ile çizgilerin dinamizmi yaşam alanında!

İder Mobilya, Pedesa yatak odası takımıyla çizgilerin enerjisini evlerinize taşıyor. Koleksiyonu oluşturan parçaların her birinde kullanılan pastel renkler, hem şık hem de huzur verici bir uyum sağlıyor.

İder Mobilya yeni ürünüyle sonbahar sezonuna giriş yapıyor!

Modern mobilyalarıyla evlerde keyifli yaşam alanları oluşturan İder Mobilya, yeni koleksiyonu Bentley koltuk takımı ile sonbahar sezonuna giriş yapıyor.

İder Mobilya'dan yeni çocuk odası koleksiyonu!

İder Mobilya’nın yeni çocuk odası koleksiyonunda gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplık kahvenin en doğal renk tonları kullanılıyor.

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.

İder Mobilya erkek çocukları için yeni mobilya tasarladı!

Miniklerin renkli dünyasına hızlı bir giriş yapan İder Mobilya, yepyeni çocuk odası takımları ile herkesi kendine hayran bırakıyor. İder Monza koleksiyonu ile beylerin yatak odasında son sürat yerini alıyor.

Fuga Mobilya'dan endüstriyel stil mobilya tasarımları!

‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosuyla öne çıkan Fuga Mobilya, Loft Koleksiyonu ile endüstriyel stili şehre taşıyor. Loft koleksiyonunda kullanılan ceviz masif ahşap ve eskitme bakır dokunuşlar ferah, basit ve sade mekanlar yaratmanız için ideal.

Kelebek Mobilya yeni koleksiyonu Angelic'i tanıttı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, ahşabın özünü hissettiren eskitme meşe yüzeye sahip ‘Angelic’ koleksiyonu ile mekanlarda doğal ve uyumlu bir atmosfer yaratıyor..

Creavit mobilya koleksiyonu Haberi

Creavit mobilya koleksiyonu

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’in mobilya koleksiyonu arasında yer alan Creavit Nice Banyo Mobilyası evlerinizin şıklığını tamamlıyor. Nice; İsterseniz uzun ömürlülüğü ve dayanıklılığıyla mobilyaların vazgeçilmez malzemesi olan cevizin şıklığını isterseniz beyaz erik sadeliğini tercih edebileceğiniz iki renk alternatifinden oluşuyor. Ayrıca asma bir mobilya olması kullanım ve temizlik kolaylığı sağlarken, gövdesindeki havluluk ise işlevselliği tamamlıyor.


Estetik çizgileri ve fonksiyonel kullanımıyla da öne çıkan Nice Banyo Mobilyası, 85cm’lik lavabo modülü ve raflı aynalı üst modülden oluşuyor. Takımın tamamlayıcısı olan 180cm’lik boy dolabı ise en gerekli malzemelerin yakınınızda muhafaza edilmesine imkan tanıyor. Banyolarınıza güzellik getiren Nice Banyo Mobilyasının uyumlu Creavit lavabo ve armatürle kullanılması...