04 / 05 / 2024

Creavit Slam Lavabo

Creavit Slam Lavabo

Bugünlerde banyolarında küçük dokunuşlarla büyük farklılıklar yaratmak isteyenlerin yolu Creavit ’ e düşüyor. Basit ve pratik çözümlerle banyolar evlerin en sıcak, en içten mekanlarına dönüşüyor...

İslam Memiş altında yeni zirveyi açıkladı ve tarih verdi 'O günü bekleyin'

Hafta sonu 1000 liranın üzerini gören gram altın bugün (8 Kasım) 995 lira seviyesinde işlem görüyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? Yatırımcının dört gözle beklediği açıklama İslam Memiş'ten geldi.

İslam Memiş'ten altın bozduracaklara çok önemli uyarı!

"Altın bozdurmaya gideceklerin ons fiyatına bakması lazım" diyen altın ve para uzmanı İslam Memiş "Dolandırılmayın, tezgaha gelmeyin" dedi.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

Fotoselli Lavabo Bataryası, 2016 Wınner ödülü aldı!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A. Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

E.C.A Fotoselli lavabo bataryasına 'Winner' ödülü!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Serel'den Poseidon lavabo ve klozet serisi!

Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Creavit Slam Lavabo Haberi

Creavit Slam Lavabo

Bugünlerde banyolarında küçük dokunuşlarla büyük farklılıklar yaratmak isteyenlerin yolu Creavit’e düşüyor. Basit ve pratik çözümlerle banyolar evlerin en sıcak, en içten mekanlarına dönüşüyor. Hayallerinize dokunan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolara değer katan yeni bir ürün geliyor. Creavit Tekli Çözümler ailesinden Minimal Lavabolar ürün grubunda yer alan Slam Lavabolar uzun uğraşlara girmeye gerek kalmadan banyolarınızın havasını değiştiriyor. 


Şeytan ayrıntıda gizlidir misali küçük detaylarla büyük farklılıklar yaratmak için tasarlanmış “Slam Lavabo” kelime anlamı olarak yenmek, fark atmak anlamına geliyor. Zarif, sade, estetik ve şık çizgileriyle öne çıkan ürün, ince ve yuvarlak hatlarıyla banyolara özel bir hava katıyor. Özgün tasarımıyla kullanıcısının stilini yansıtan bu ürün ıslak mekanlara yalınlık, huzur ve dinginlik getiriyor. 80 cmlik ebatlarda bir ürün olan Slam Lavabo banyonuzda...