30 / 04 / 2024

Creavit UFO banyo

Creavit UFO banyo

Mimimum yer, maksimum kullanım alanı prensibiyle çalışan gömme rezervuarlar banyolara daha da konforlu bir kullanım yanında daha şık, daha estetik, daha modern bir görünüm getiriyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Creavit Kırgızistan’da 5. showroomunu açtı!

5 kıtada 60 ayrı ülkeye ihracat yapan Creavit Kırgızistan’da yeni showroomunu açtı. Creavit markası, Orta Asya’da banyo deyince akla gelen ilk marka olmak için satış pazarlama ağını genişletmeye devam ediyor.

Creavit, UNICERA'de alkış topladı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Creavit'in Çevresel Ürün Beyanı Sertifikası tescillendi!

Seramik Sağlık Gereçleri, banyo mobilyaları ve banyo armatür ve aksesuarları alanlarında dünya standartlarında üretim yapan ve özgün tasarımlarıyla beğeni toplayan Creavit, doğaya olan duyarlılığını aldığı EPD ile tescilledi.

Creavit'ten yeni Story Banyo Mobilyası!

Seramik sağlık gereçleri alanında Türkiye’nin öncü firmalarından olan Creavit, tasarımlarıyla göz dolduran, çeşitleriyle her zevke hitap eden ve işlevsellikleriyle hayatı kolaylaştıran banyolara imza atmayı sürdürüyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Creavit UFO banyo Haberi

Creavit UFO banyo

Geleceğin banyolarının olmazsa olmazı Creavit gömme rezervuarlar, banyoda küçük dokunuşlarla büyük farklılıklar yaratıyor. “Mimimum yer, maksimum kullanım alanı” prensibiyle çalışan gömme rezervuarlar banyolara daha konforlu bir kullanım yanında daha şık, daha estetik, daha modern bir görünüm getiriyor. Yeni nesil banyolarda gömme rezervuarlarla birlikte kullanılan ve gömme rezervuarların dışarıdan görünen tek parçası olan kumanda panelleri ise banyodaki estetik görünümü tamamlıyor. Geleceğin banyolarında tek ve asma klozetlerle birlikte kullanılan UFO Kumanda Panellerinin zengin renk seçenekleri arasında herkes kendine göre bir ürün bulabiliyor. UFO Kumanda Panelleri beyaz, kırmızı-beyaz, siyah- beyaz, mat gri, mat ve parlak siyah, mat ve parlak krom ve altın kaplama renk seçenekleri ile modern banyo dekorasyonunda birbirinden güzel pek çok alternatif sunuyor.  Sudan tasarruf sağlayan, çevreye dost gömme rezervuarların...