28 / 07 / 2024

CRM Medya 2016

CRM Medya 2016

CRM Medya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen CNR Emlak - Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda dijital çözüm hizmetleriyle ilgi odağı oldu.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

CRM Medya Emlak Fuarı’na katıldı!

CRM Medya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen CNR Emlak - Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda dijital çözüm hizmetleriyle ilgi odağı oldu.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı’nda!

CNR Emlak fuarı geri sayımı hızla devam ederken, CRM Medya dijital çözümleri ile fuardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Cengiz Ergün 2016 projelerini anlattı!

Manisa ve ilçelerinde görev yapan medya temsilcileri ve basın emekçileriyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçeye 2016 yılında yapılacak proje ve hizmetleri anlattı

Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler etkinliği yoğun ilgi gördü!

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya'nın, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği "Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler" konulu etkinliğe sektörün önde gelen firmaları yoğun ilgi gösterdi. Davetin ev sahipliğini, CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer yaptı.

Atakule 2016 yılının son çeyreğinde açılacak!

Türkiye'nin ikinci, başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule yenileniyor. 200 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek proje, yenilenen yüzüyle 2016 yılının son çeyreğinde açılacak.

Resim İstanbul Orman Konutları projesinde teslimler Eylül 2016'da!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Resim İstanbul Orman Konutlarıprojesinde teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir projesinde Ekim 2016'da teslim daireler!

Trendist Ataşehir projesi 13 kattan meydana gelen 3 kule ile 8 kattan meydana gelen 13 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Sur Yapı İdilia'da ara ödemeler Haziran 2016 tesliminden sonra!

30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Sur Yapı İdilia projesinde yer alan daireler 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek. Projede konut satışlarında yüzde 1 KDV uygulanıyor...

Trendist Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Orman Konutları'nda Eylül 2016'da teslim!

Resim İstanbul Orman Konutları'nda yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Resim İstanbul Orman Konutları'nda teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Riva Hills projesinde teslimler Aralık 2016'da!

Toplam 85 adet villadan meydana gelen Riva Hills projesinde yer alan villaların büyüklükleri 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Atek Adress projesi 2016 yılının Ocak ayında tamamlanacak!

2010 yılından bu yana inşaat alanında başarılı çalışmalara imza atan Atek Yapı, son projesi Atek Adress ile iş dünyasının dikkatini çekiyor. Mersinli'de yer alan 31 katlı ofis projesi 2016 yılının Ocak ayında tamamlanacak...

CRM Medya 2016 Haberi

CRM Medya 2016

CRM Medya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen CNR Emlak - Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda dijital çözüm hizmetleriyle ilgi odağı oldu.  Fuar kapsamında inşaat sektörüne özel 360 derece medya çözümleri sunan CRM Medya, gayrimenkul alanında yakaladığı başarının sırrını fuar ziyaretçileri ve katılımcılarıyla paylaştı.


Her yıl çok sayıda gayrimenkul profesyonelini marka konut projeleriyle buluşturan Emlak Fuarı’nda CRM Medya, inşaat sektörüne özel 360 derece medya çözümleriyle fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu.


CRM Medya, müşteri portföyünü genişletiyor!

CRM Medya, fuar boyunca gayrimenkul sektörüne yönelik, değişen reklam yöntemleri ve dijital reklam çözümleri konusunda standı ziyaret eden misafirlerini bilgilendirdi. Özellikle fuar kapsamında CRM Medya,  Google Adwords, Twitter, Mobil Uygulamalar, Facebook ve Youtube Reklamları konusunda hizmet verdiği büyük inşaat şirketleri portföyünü genişleterek sektördeki başarısını bir kez...