02 / 05 / 2024

Crown Palace proje bilgileri

Crown Palace proje bilgileri

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Palace' ta otel konforunda ev konseptiyle daha lansmana çıkmadan yatırımcıların ilgisini çekti. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor.

Crown Palace Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı!

Babacan Yapı'nın ingiliz ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek projelendirdiği Crown Palace. Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı. Projenin yüzde 40'ının henüz lansmana çıkmadan yatırımcılar tarafından satın alındığı öğrenildi.

Babacan Yapı'dan yabancı yatırımcılara özel Crown Palace projesi!

Yabancı özel proje Türkiye'de bir ilke imza atan Babacan Yapı, sadece yabancı yatırımcılar için Crown Palace projesini geliştirdi. Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcıların yoğun ilgisini çeken projenin yüzde 40'ı şimdiden satıldı

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Babacan Palace'da geri sayım başladı!

Kendi arsaları üzerinde inşa ettiği lüks konut projeleriyle sektörde öne çıkan Babacan Holding’in, Beylikdüzü’nde inşa ettiği ihtişamlı proje ‘Babacan Palace’da geri sayım başladı.

Babacan Prime Palace ödeme planı!

Babacan Prime Palace ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sağlanıyor. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen proje zemin+20 katlı tek blok şeklinde tasarlandı.

Prime Palace satış ofisi!

Prime Palace satış ofisi telefon numarası 0212 672 18 81 olarak belirlendi. Babacan Yapı tarafından inşa edilen proje Atatürk Havaalanı'na 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Prime Palace satılık!

Beylikdüzü Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor. Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan proje 248 konut ve 8 ticari birimden oluşuyor.

Ümraniye Sinpaş Palace satılık!

Ümraniye Sinpaş Palace satılık ev tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje firma bünyesinde veya banka kredisiyle vadelendirme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Prime Palace ödeme seçenekleri!

Beylikdüzü Prime Palace ödeme seçenekleri kapsamında 30 ay vade imkanı sağlanıyor. 2016 yılı sonunda teslim edilecek proje zemin + 20 katlı tek blok olarak tasarlandı.

Babacan Prime Palace satılık!

Babacan Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade uygulanan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Prime Palace: Babacan Yapı'dan 5 yıldızlı proje!

Babacan Yapı’nın Beylikdüzü’nde hayata geçireceği yeni projesi Prime Palace, lüks otel konforu ve saray atmosferini evinizin rahatlığıyla birleştiriyor. Prime Palace’ta 248 adet süit daire yer alıyor.

Hatay'da 116 proje tanıtıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Ottoman Palace Otel’de düzenlenen “166 dev proje tanıtımı” büyük beğeni topladı.Proje tanıtımına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve bir çok isim katıldı.

Yalova Termal Palace Otel satış ofisi!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 2 bin 200 yatak kapasitesinden oluşuyor. Proje 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Yalova Termal Palace Otel satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Crown Palace'ta fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor!

İstanbul 'un yeni metropolü Beylikdüzü'nde yükselen, geniş teraslı 1+1,2+1,3+1 ve süitlerden oluşan Crown Palace'ta tek blokta 184 daire bulunuyor. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor...

Crown Palace proje bilgileri Haberi

Crown Palace proje bilgileri

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Palace'ta 'otel konforunda ev" konseptiyle daha lansmana çıkmadan yatırımcıların ilgisini çekti. İngiliz ve Osmanlı mimarisini günümüz teknolojisiyle bir araya getiren projenin yüzde 40'ı Türk müşteriler başta olmak üzere İngiltere Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlı yatırımcılar tarafından satın alındı. İstanbul'un yeni metropolü Beylikdüzü'nde yükselen, geniş teraslı 1+1,2+1,3+1 ve süitlerden oluşan Crown Palace'ta tek blokta 184 daire bulunuyor. Projede fiyatlar ise 239 bin TL'den başlıyor. 


Dünya 


212 876 18 08