21 / 05 / 2024

Crowne Plaza Mükemmellik Sertifikası

Crowne Plaza Mükemmellik Sertifikası

Dünya’nın en büyük seyahat sitesi Tripadvisor, bünyesindeki kayıtlı gezginlerin yaptığı oylamalar sonucu yüksek puan alan Crowne Plaza İstanbul oldu...

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

34 Portall Plaza'daki 7 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Özak GYO portföyündeki 34 Portall Plaza'da yer alan 7 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'daki bağımsız bölümü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Koray GYO şirket merkezi olarak kullandığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapı Kredi Plaza Sitesi'nin B Blok 26 no'lu bağımsız bölümünü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Bulut Plaza Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bulut Plaza Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehti Bulut tarafından kuruldu. 

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Bursa Tower Plaza'da yıkım başladı!

Bursa'da, Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi'nde 20 yıldır boş duran ve riskli olduğu belirlenen Tower Plaza'da yıkım için çalışmalara başlandı...

Crowne Plaza Mükemmellik Sertifikası Haberi

Crowne Plaza Mükemmellik Sertifikası



Dünya’nın en büyük seyahat sitesi Tripadvisor, bünyesindeki kayıtlı gezginlerin yaptığı oylamalar sonucu yüksek puan alan, Kurtköy’deki Via Port Outlet Shopping’in hemen yanı başında yer alan Crowne Plaza İstanbul Asia’yı 2013 Mükemmellik Sertifikası ile ödüllendirdi.


Dünya’nın her yerinden yaşadıkları deneyimlere dayanarak oylama yapan Tripadvisor’ın üye gezginleri işletmelere puan vererek kalitelerini değerlendiriyor. 


Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na 3 km mesafede yer alan Crowne Plaza İstanbul Asia, Trip Advisor’a kayıtlı olan işletmeler arasında en iyi performans gösteren yüzde 10’luk dilime yerleşerek bu prestijli ödüle layık...