10 / 05 / 2024

Çrt Cerit İnşaat iletişim

Çrt Cerit İnşaat iletişim

Çrt Cerit İnşaat Nakliyat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çerit tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Kurtulmuş tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Euroda fırtınanın kopacağı asıl tarih resmen belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, planını yapsın

Euro kurunda yukarı yönlü hamleler dikkat çekmeye devam ediyor. Peki euro ne olur? Euroda fırtınanın kopacağı asıl tarih resmen belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın, planını yapsın.

Altında fırtınaların kopacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Altını olanların adeta aklı başından gitti! Hemen bakın!

Altında fırtınaların kopacağı tarihi İslam Memiş açıkladı... Altını olanların adeta aklı başından gitti... Hemen bakın...

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Gözünüzü dört açın!

Bugün gram altın 1088 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları büyük yükseliş kaydederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Altın fiyatları tam bu kadar olacak, gözünüzü dört açın!

İnşaat sektöründe fırtına öncesi sessizlik! Demir fiyatları çakıldı, beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir, beton ve çimento fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda peş peşe gelen indirimlerden sonra inşaat demiri çakıldı. Beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor.

İnşaat sektöründe fırtına kopacak ama ne zaman? Demir fiyatları ne kadar oldu? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira? 

İnşaat sektöründe fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Çimentoya zam, demire zam derken zam gündemi yerini indirimlere ve sessizliğe bıraktı. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda gelen peşe peşe indirimler son günlerde yerini sessizliğe bıraktı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar?

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kaya tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde zam fırtınası!

İnşaat sektöründe zam fırtınası yaşanıyor. Sektör temsilcileri maliyetlerdeki artışları değerlendirdi. En az iki sene daha devam edeceği öngörülen artışlar, rekor seviyelere ulaştı.

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erkan tarafından kuruldu.

Çrt Cerit İnşaat Nakliyat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çrt Cerit İnşaat Nakliyat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çerit tarafından kuruldu.

Çrt Cerit İnşaat iletişim Haberi

Çrt Cerit İnşaat iletişim

Çrt Cerit İnşaat Nakliyat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çerit tarafından kuruldu.

Çrt Cerit İnşaat Nakliyat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...