27 / 04 / 2024

Cubes Ankara satıldı mı

Cubes Ankara satıldı mı

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini devraldı. Vakıf GYO ile T. Vakıflar Bankası T.A.O. arasında 252 milyon 500 bin TL'lik sözleşmeye imza atıldı.

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos'taki satış rakamları belli oldu! 

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos projelerinde 2022 yılında yapılan satış tutarları belli oldu. İşte Vakıf GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Ankara'da Şubat 2022'de kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, Ankara'da Şubat 2022'de 8 bin 464 konut satıldı.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Cubes Ankara: Ankara'nın yeni havası!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun başkent Ankara’da inşa ettiği Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa çıkarıldı.

Cubes Ankara'da satışlar başladı!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi “Ankara’nın yeni havası” satışa çıkarıldı. 

Ankara'da Ağustos'ta 13 bin 642 konut satıldı!

Resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre, Ağustos ayında başkent Ankara'da 13 bin 642 konut satıldı...

Velux Ankara satılık!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Velux Ankara Velux Ankara satılık daire fiyatları...

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

11 ayda 2.5 milyon adet satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son 11 ayda 2.5 milyon gayrimenkul satıldığını belirti ve “456 milyar TL'lik işlem hacmiyle yıllık bazda rekora imza atıldı. İstanbul'da 351 bin, Ankara'da 200 bin, İzmir'de 134 bin gayrimenkul satıldı" dedi.

Referans Ankara satılık!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Referans Ankara satılık daire fiyatları...

Vakıf GYO Cubes Ankara'yı devraldı!

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini devraldı. Vakıf GYO ile T. Vakıflar Bankası T.A.O. arasında 252 milyon 500 bin TL'lik sözleşmeye imza atıldı.

Türkiye'de son 5 yılda 6,6 milyon adet konut satıldı!

Türkiye'de Eylül 2014 - Ağustos 2019 döneminde 6 milyon 584 bin adet konut satıldı. Bu alanda 1 milyon 154 bin adetle İstanbul, 691 bin adetle Ankara ve 388 bin adetle İzmir ilk sıralarda yer aldı...

Ankara'da 2019'un ilk yarısında 48 bin 814 konut satıldı!

TÜİK'in yayınladığı verilere göre, Ankara'da 2019 yılının ilk yarısında 48 bin 814 konut satıldı. En çok konut satışı ise Mart ayında gerçekleştirildi...

Cubes Ankara satıldı mı Haberi

Cubes Ankara satıldı mı

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satımı hakkında açıklama yayınladı. 

252 milyon 500 bin TL'lik sözleşme 

Vakıf GYO, T. Vakıflar Bankası T.A.O. mülkiyetinde bulunan, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesi'nde geliştirilen Cubes Ankara projesi için toplam 252 milyon 500 bin TL bedel ile satın alınması amacıyla T. Vakıflar Bankası T.A.O. ile sözleşme yaptı. 

Vakıf GYO Cubes Ankara'yı devraldı

Vakıf GYO, 253 milyon 6 bin TL'lik ekspertiz değerine sahip proje için 31 Mart 2021 tarihinde başlayarak 6 ayda bir ve 4 eşit taksitte ödemesini tamamlayacak.

İnşaat ilerlemesi yüzde 15'e ulaştı

Cubes Ankara projesinin inşaatının yüzde 15'i tamamlandı. 207 bin metrekarelik kapalı inşaat alanı bulunan Cubes Ankara, konut, ofis, ticari ve sosyal donatı alanlarından oluşan karma kullanımlı proje olarak hayata geçiriliyor. 

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Düzeltme Sebebi:...