19 / 05 / 2024

Çubuk Belediyesi proje inceleme

Çubuk Belediyesi proje inceleme

Konya Çubuk Belediyesi Proje Ekibi Konya'da belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi. Projelerdeki incelemeler Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma başkanlığında yapıldı...

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Çubuk Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 2020 yılının emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihinin 30 Kasım tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasında sona gelindi!

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, inşaatı hızla devam eden Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasının yıl sonunda açılacağını açıkladı.

Çubuk Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Çubuk Belediye Başkanlığı'na ait olan 6 adet arsa toplamda 10 milyon 590 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Arsaların ihalesi 6 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Çubuk Belediyesi'nden 25.9 milyon TL'ye satılık 19 arsa!

Çubuk Belediyesi tarafından Yazır ve Yeniece Mahallesi'nde yer alan 19 arsa ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da gerçekleşecek..

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Çubuk Belediyesi'nden 17.7 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Çubuk Belediyesi, Kızılca, Yenice ve Yazır Mahallelerinde bulunan 9 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 26 Eylül'de yapılacak...

Ankara Çubuk'ta 29.4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Çubuk Belediyesi Yazır Mahallesi sınırlarında yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek...

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Çubuk Belediyesi'nden 9.7 milyon TL'ye satılık 30 arsa!

Çubuk Belediyesi, 30 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Tarsus Belediyesi'nden İsmetpaşa'da karma proje!

Tarsus Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki ticaret + konut alanında kalan 10 bin 408 metrekarelik arsada karma proje yaptırıyor..

Bursa, yıkılan binalarla nefes alıyor!

Bursa'da yapılaşmanın yoğun olduğu Yıldırım ilçesi Hacıseyfettin Mahallesi’nde de Hacıseyfettin Camii yanındaki 3 binayı kamulaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında mahallelinin nefes alacağı bir yeşil alan düzenlemesi yapacak

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Çubuk Belediyesi proje inceleme Haberi

Çubuk Belediyesi proje inceleme

Çubuk Belediyesi Proje Ekibi Konya'da belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi. 

Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma başkanlığında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Karakuş, Proje Ekibinden Şehir Plancısı Hasan Özen ve Jeoloji Mühendisi Yusuf Kürşat Mercan'ın aralarında olduğu 'Proje Ekibi' Konya'ya giderek bir dizi incelemelerde bulundu. 



Mevlana Kültür Merkezi, Mevlana Meydanı, Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi, Tarihi Bedesten Çarşısı, Japon Parkı, Türk Yıldızları Parkı, Ecdat Parkı, Bisiklet Yolu Ağı ve Sistemleri, Selçuklu ve Karatay Belediyeleri Hizmet Binaları, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Konya Bilim Merkezi, Hayvan Pazarı ve Saman Borsası, Aşkın Adı Kelebekler Vadisi Projesi, Sille Barajı Rekreasyon Alanı Projesi ve Yüzme Havuzu Projeleri gibi hizmetleri yerinde gören proje ekibi, bu projelerle ilgili yetkililerden de bilgiler aldı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi Özel...