07 / 05 / 2024

Çubuk Belediyesi projelerde inceleme yaptı!

Çubuk Belediyesi projelerde inceleme yaptı!

Konya Çubuk Belediyesi Proje Ekibi Konya'da belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi. Projelerdeki incelemeler Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma başkanlığında yapıldı...



Çubuk Belediyesi Proje Ekibi Konya'da belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi. 

Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma başkanlığında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Karakuş, Proje Ekibinden Şehir Plancısı Hasan Özen ve Jeoloji Mühendisi Yusuf Kürşat Mercan'ın aralarında olduğu 'Proje Ekibi' Konya'ya giderek bir dizi incelemelerde bulundu. 



Mevlana Kültür Merkezi, Mevlana Meydanı, Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi, Tarihi Bedesten Çarşısı, Japon Parkı, Türk Yıldızları Parkı, Ecdat Parkı, Bisiklet Yolu Ağı ve Sistemleri, Selçuklu ve Karatay Belediyeleri Hizmet Binaları, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Konya Bilim Merkezi, Hayvan Pazarı ve Saman Borsası, Aşkın Adı Kelebekler Vadisi Projesi, Sille Barajı Rekreasyon Alanı Projesi ve Yüzme Havuzu Projeleri gibi hizmetleri yerinde gören proje ekibi, bu projelerle ilgili yetkililerden de bilgiler aldı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Murat Közoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Şenol Aydın, Basın Müşaviri Galip Marlalı, Çevre Koruma ve Daire Başkanlığı Veteriner Hakim Yusuf Işıklıer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toknal'ı ziyaret eden Acıelma ve ekibi Konya'da uygulanan örnek projelerle ilgili olarak bol miktarda fotoğraf çekerek notlar aldı. 


Haber Vaktim


Geri Dön