19 / 05 / 2024

Çubuk Belediyesi projeleri

Çubuk Belediyesi projeleri

Konya Çubuk Belediyesi Proje Ekibi Konya'da belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi. Projelerdeki incelemeler Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma başkanlığında yapıldı...

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Çubuk Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 2020 yılının emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihinin 30 Kasım tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Çubuk 1 Barajı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi uzun süredir kullanılmayan Çubuk 1 Barajı'ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı. Barajın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılacak.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasında sona gelindi!

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, inşaatı hızla devam eden Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasının yıl sonunda açılacağını açıkladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Çubuk itfaiye binası hizmete açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuk ilçesinde inşa edilen itfaiye binası hizmete açıldı. Her türlü olayda can ve mal kaybını engellemek için çalışmalar gerçekleşiyor.

Çubuk Belediyesi projeleri Haberi

Çubuk Belediyesi projeleri

Çubuk Belediyesi Proje Ekibi Konya'da belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi. 

Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma başkanlığında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Karakuş, Proje Ekibinden Şehir Plancısı Hasan Özen ve Jeoloji Mühendisi Yusuf Kürşat Mercan'ın aralarında olduğu 'Proje Ekibi' Konya'ya giderek bir dizi incelemelerde bulundu. 



Mevlana Kültür Merkezi, Mevlana Meydanı, Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi, Tarihi Bedesten Çarşısı, Japon Parkı, Türk Yıldızları Parkı, Ecdat Parkı, Bisiklet Yolu Ağı ve Sistemleri, Selçuklu ve Karatay Belediyeleri Hizmet Binaları, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Konya Bilim Merkezi, Hayvan Pazarı ve Saman Borsası, Aşkın Adı Kelebekler Vadisi Projesi, Sille Barajı Rekreasyon Alanı Projesi ve Yüzme Havuzu Projeleri gibi hizmetleri yerinde gören proje ekibi, bu projelerle ilgili yetkililerden de bilgiler aldı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi Özel...