18 / 05 / 2024

Çubuk huzurevi

Çubuk huzurevi

Bakan İslam, Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, yaşlıların sadece geçmiş değil "geleceğe yön veren yüz'' olduğunu söyledi.

Fatsa Huzurevi projesine büyükşehirden destek!

Fatsa Belediyesinin yapımına başladığı ve yüzde altmışı tamamlanan huzurevi binası, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Kartal Belediyesi'nin huzurevi projesi hızla ilerliyor!

Kartal Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasında ve Kartal’da bulunan iki yapı bloğunda led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamalar yapılıyor.

Bursa İznik Ülker Aktar Huzurevi'nin temeli atıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İznik ilçesine yapılacak 100 yataklı İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı.

Çubuk Belediyesi imara aykırı hobi bahçeleri hakkında uyardı!

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, vatandaşları, imara aykırı hobi bahçelerini almamaları konusunda uyardı.

Çürük ilan edilen Kocaeli Huzurevi binası meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Huzurevi'nin boşaltılmasıyla bir rehabilitasyon merkezine taşınmak zorunda kalan vatandaşların durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı.

Kocaeli İzmit Huzurevi yıkılıp yeniden yapılacak!

1976 yılında hizmete açılan İzmit Turgut Mahallesi Bağlar Sokak No:42 adresinde İzmit Huzurevi binası yıkılıp yeniden inşa edilecek.

Tokat Zile Huzurevi inşaatında sona gelindi!

İl Müdürü Mahmut Özdemir, Zile'de yapımı devam eden Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu 65 kapasiteli avlu tipi olarak planlanan Huzurevi'nde yapım işleri sona yaklaşırken, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR yerinde incelemelerde bulundu.

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Samsun'daki Vezirköprü Huzurevi inşaatı mecliste konu oldu!

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Vezirköprü Huzurevi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Zeybek sorularını Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya sordu.

Ankara Çubuk Barajı'nın çevresi düzenleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllar Ankara’nın içme suyu ihtiyacını sağlayan Çubuk Barajı çevresini, mesire alanı olarak yeniden düzenliyor.

Ankara Çubuk Gazinosu yıkıldı mı?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, halen sürdürdükleri Kent İzleme Merkezi çalışmaları kapsamında, Ankara Çubuk Barajı’nda bulunan Baraj Gazinosu’nun yıkıldığını tespit etti.

Alanya Huzurevi ne zaman açılacak?

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “80 kişi kapasiteli tesislerimizin kapılarını Alanya Huzurevi sakinleri için açacağız” dedi.

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları bugün başlıyor!

Konut fiyatlarının 51 bin 118 TL 'den başladığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları bugün başlıyor.

Çubuk huzurevi Haberi

Çubuk huzurevi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ''Yaşlılarımızdan kopmamış, onlarla iç içe, onlarla bağlarımızı sıkılaştıran bir hayat tahayyül ediyoruz. Bu hayatı kurabilmek için de şiarımız şu, üreterek yaşlanmak, hayatın içinde yaşlanmak, gençlerle el ele, diz dize, göz göze yaşlanmak'' dedi.


Bakan İslam, Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, yaşlıların sadece geçmiş değil "geleceğe yön veren yüz'' olduğunu söyledi. 


Yaşlılarla birlikte bir hayat tahayyül ettiklerini belirten İslam, ''Yaşlılarımızdan kopmamış, onlarla iç içe, onlarla bağlarımızı sıkılaştıran bir hayat tahayyül ediyoruz. Bu hayatı kurabilmek için de şiarımız şu, üreterek yaşlanmak, hayatın içinde yaşlanmak, gençlerle el ele, diz dize, göz göze yaşlanmak'' diye konuştu.


Bundan sonraki işleri sürekli bu şiar altında yapmaya çalıştıklarını ifade eden İslam, öncelik verdikleri konunun...