17 / 05 / 2024

çubuk Şehit Selahattin Şişman okulu

çubuk Şehit Selahattin Şişman okulu

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 72 yaşındaki baba, 25 yıl önce Tekirdağ'da şehit olan oğlunun adını yaşatmak amacıyla okul yaptırdı. Çubuk'ta Şehit Selahattin Şişman adına okul yapıldı...

Selahattin Keten: Konut satışları yılın ikinci yarısında canlanacak!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, konutta hareketliliğin Haziran’daki genel seçimler sonrası yaşanacağı belirtiliyor. Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da konut sektörünün büyüyeceğini ve yılın ikinci yarısında canlanacağını söyledi.

Kepez Belediyesi yeni açılan caddeye şehit Mustafa Haşmet'in adını verdi!

Kepez Belediyesi, 17 Şubat 1920'de Antalya'nın Kurtuluş Savaşında verdiği ilk şehit olan Mustafa Haşmet'in ismini, Ünsal Mahallesi'nde yeni açtığı caddeye verdi. Cadde, Mustafa Haşmet'in şahadetinin 95. yılında hizmete açıldı.

Selahattin Erdoğan: Türkiye mobilyada sektörel güç oldu!

Masko Başkanı Selahattin Erdoğan, Türkiye'nin lojistik ve coğrafi konumdan kuvvet alan mobilya sektörünün Avrupa, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri ve Afrika'da önemli bir sektörel güç haline geldiğini söyledi.

Çubuk ve Kazan'da yatırımlar devam edecek!

AK Parti Çubuk ve Kazan İlçeleri Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kongresi’ne katılan Başkan Gökçek, “Sizler her zaman bizim yanımızda oldunuz. Bunun için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Çubuk'ta icradan satılık 2.9 milyon TL'ye fabrika!

Çubuk İcra Dairesi, Çubuk'ta yer alan fabrikayı 2 milyon 931 bin TL'ye satışa çıkardı. Fabrika 24 bin 116 metrekare alana sahip. Fabrikanın satışı açık artırma suretiyle yapılacak.

Selahattin Varan: İzmir dönüşümde gecikiyor!

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm Zirvesi"ne katılan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de başlatılan dönüşüm çalışmalarının yavaş ilerlediği uyarısında bulunarak, "Riskli alanların dönüşümünü geciktirerek risk almayalım"

Şehit Astsubay Nejdet Aydoğdu’nun adı evinin önündeki parka verildi!

Beylikdüzü Belediyesi, Diyarbakır'da hamile eşi için pazarda alışveriş yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun adının evinin önündeki parka verilmesine karar verdi.

Çubuk Rehabilitasyon Merkezi ne zaman açılacak?

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr, Metin Doğan ziyaret eden Çubuk Kent Konseyi üyeleri, özellikle rehabilitasyon merkezi projesinin ilçeye büyük katkı sağlayacağını dile getirdi..

TOBB Ermenek'te şehit olan madenci ailelerine 18 konut alacak!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ‘’Aldığımız karar neticesinde Ermenek’te şehit olan 18 madencimizin ailelerine, 17 tanesi Ermenek’te 1 tanesi Zonguldak’ta olmak üzere konut alacağız’’dedi...

Çubuk Belediyesi projelerde inceleme yaptı!

Konya Çubuk Belediyesi Proje Ekibi Konya'da belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi. Projelerdeki incelemeler Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma başkanlığında yapıldı...

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce başlamalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, "Deprem olduğu zaman çok acı çekiyoruz. Bu nedenle yara sarma değil yara almama gayreti içerisindeyiz. Güvenli konutlarımızı bir an önce önşa etmeliyiz" dedi

Grup Mimarlık'ın acı günü! Hakim Selahattin Metin vefat etti!

Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Müfit Metin'in babası hakim Selahattin Metin vefat etti. Selahattin Metin'in vefatı üzerine Grup Mimarlık başsağlığı mesajı yayınladı.

Sıva ustasından şehit ailesini ağlatan ev bağışı!

Fransa'da sıva ustası olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Ali Dal, Eskişehir'de bulunan evini, Diyarbakır'daki silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Necdet Aydoğdu'nun ailesine bağışladı.

çubuk Şehit Selahattin Şişman okulu Haberi

çubuk Şehit Selahattin Şişman okulu

Çubuk'ta çiftçilik yapan Cemal Şişman (72), 1989 yılında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde vatani görevini yaparken trafik kazasında şehit olan oğlu Selahattin Şişman için 16 derslikli okul yaptırdı.


Şişman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluk yıllarında yaşadığı bölgede okul olmadığı için ancak ilköğretim 3. sınıfa kadar okuyabildiğini söyleyerek, o günden beri eğitime duyduğu özlemden dolayı şehit oğlunun doğup büyüdüğü Sünlü Mahallesi'ne bir okul yaptırmaya karar verdiğini anlattı.


Yaklaşık iki yılda tamamen kendi imkanlarıyla tamamladığı okulun maliyetine ilişkin hesap bile tutmadığını vurgulayan Şişman, 5 bin 660 metrekarelik alana yaptırdığı okulun 16 derslik, 3 bin 200 metrekare kapalı alan, spor ve tiyatro salonuna sahip olduğu kaydetti.


"Ahirette oğlum bana, 'baba benim için ne yaptın' derse, ona cevap olarak senin için okul yaptırdım' diyebilmek" ve oğlunun yokluğunu bir...