18 / 05 / 2024

Çubuklu Vadi Evlerindeki villası

Çubuklu Vadi Evlerindeki villası

Üç yıldır birlikte olduğu Selin Ortaçlı ile geçen ay Prag’da evlenen Şahan Gökbakar, eşi ve doğacak bebeğiyle yaşamak için sıfırdan düzen kuruyor.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti Çubuklu Vadi Evleri'nde villa aldı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünyevine giren Barış Arduç-Gupse Özay çifti, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Acar Vadi Çubuklu bloklarının satışına başladı.

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi’deki villasını kiracısına sattı!

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi’de bulunan dört katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Sandal, 650 metrekare büyüklüğündeki villası kiracısına 3 milyon dolara sattı. 

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'deki villasını 29 milyon TL'ye satışa çıkardı! 

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'de bulunan 4 katlı villasını satıyor. Sandal, 650 metrekare büyüklüğünde, 6 odalı villası için 29 milyon TL istiyor...

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç lüks villalarının kirasını ödeyemiyor mu?

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'nda bulunan, aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks villalarının kirasını ödemekte zorluk çektiği iddia edildi...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın evlerinin kirası 25 bin TL!

Güzel oyuncu Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç, yeniden Çubuklu Vadi Konakları’na taşınıyor.

Hande Erçel Ulus'a taşındı!

9 aydır aşk yaşayan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç arasında ilk kavga çıktı. Dalkılıç'ın Beykoz Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinde kalan Erçel, aylık kirası 6 bin lira olan Ulus'ta bir eve taşındı.

Çubuklu Vadi Evlerindeki villası Haberi

Çubuklu Vadi Evlerindeki villası

Üç yıldır birlikte olduğu Selin Ortaçlı ile geçen ay Prag’da evlenen Şahan Gökbakar, eşi ve doğacak bebeğiyle yaşamak için sıfırdan düzen kuruyor.


Evlendiği günlerde 3 milyon dolar ödeyerek Çubuklu Vadi Evleri’nde villa satın alan komedyen, vakit kaybetmeden o villada tadilata başladı. 



Bu arada bekarken oturduğu Rumelihisarı’ndaki villasını da satışa çıkardı. Satış için bir emlakçıyla anlaşan komedyenin evi için 4 milyon dolar istediği, belli bir süre satış yapılamadığı takdirde ise 10 bin dolara kiralanması talimatı verdiği...